13.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPaule, probleme, ma?

Paule, probleme, ma?

Despre o anume stare de incertitudine la nivelul actionarilor de la FC Caracal au existat mai multe zvonuri, dar unii oficiali ai gruparii olteni au evitat sa ofere amanunte presei. Cea mai insistenta informatie neoficiala care circula de aproape doua saptamini vorbea despre faptul ca George Ilinca ar fi preluat pachetul majoritar de la Paul Valuta. In urma cu citeva zile, George Ilinca s-a marginit sa spuna, zimbind: „Zvonuri!“. Nici antrenorul principal Silvian Cristescu nu a oferit amanunte: „Nu stiu nimic oficial, ci doar ce s-a zvonit“. Capitanul echipei, Mircea Bornescu, a scapat „porumbelul“: „Exista o usoara destabilizare la nivelul conducerii… Nu pot oferi amanunte, asa mai auzim si noi din alte surse“.

Ieri, de la Caracal, a venit… minunea: George Ilinca ar fi preluat 75 % din actiunile clubului, care erau detinute de Paul Valuta, devenind actionarul majoritar al echipei FC Caracal, restul de 25% fiind, in continuare, in proprietatea Consiliul Local Caracal.

Dupa mai multe incercari nereusite in ultimele zile, Paul Valuta a raspuns ieri la telefon. Chestionat asupra asa-zisei predari a pachetului majoritar catre George Ilinca, Paul Valuta a negat: „Nu este adevarat. Deocamdata! Recunosc insa ca sint in discutii avansate cu dinsul (George Ilinca – n.r.) in aceasta problema. Acolo, la Caracal, sint multe probleme… Nu vreau acum sa fac alte declaratii, deoarece ar avea de suferit echipa. Mai sint trei etape din tur, nu are rost. Si asa echipa are rezultate slabe“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS