9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu va fi monitorizat de Juventus

Mutu va fi monitorizat de Juventus

Adrian Mutu va fi monitorizat de clubul Juventus Torino in perioada suspendarii de sapte luni dictata de Federatia Engleza. In lunile urmatoare, Mutu il va avea ca „tutore“ pe Massimo Brambati, procurator GEA si om de incredere al familiei Moggi, care va veghea ca recuperarea internationalului roman sa decurga normal. Brambati va avea misiunea sa-l informeze saptaminal pe Luciano Moggi, directorul general al lui Juventus, despre comportamentul si seriozitatea „Briliantului“.

Conducatorii celui mai titrat club italian sint dispusi sa-i ofere lui Mutu un contract pe trei sezoane cu un salariu de un milion de euro pe an, daca acesta va reusi sa depaseasca criza „umana“ in care se afla si daca, pe 18 mai, cind ii expira suspendarea, va fi, bineinteles, intr-o forma fizica buna.

Adrian Mutu a anuntat, la inceputul acestei saptamini, ca a semnat un contract cu firma italiana de impresariat „GEA World“, dupa ce nu si-a mai prelungit intelegerea cu „Becali&Popescu“, si va putea fi cumparat gratis de orice echipa, in urma deciziei lui Chelsea de a-i rezilia unilateral contractul.

Inainte de a incepe insa tratativele cu Juventus Torino, Mutu si impresarii sai vor analiza consecintele despartirii de Chelsea Londra. CNN noteaza ca fotbalistul roman se va intilni mai intii la Milano cu agentul sau italian si cu un avocat pentru a analiza efectele rezilierii contractului sau de catre gruparea londoneza. „Mutu si impresarii sai vor sa stie care sint consecintele separarii de Chelsea inainte sa inceapa tratativele decisive cu Juventus“, a precizat un apropiat al jucatorului roman, potrivit sursei citate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS