22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho vrea sa „imbatrineasca“ la Chelsea

Mourinho vrea sa „imbatrineasca“ la Chelsea

Jose Mourinho pare ca se simte foarte bine la Londra, el afirmind ca ar dori sa ramina cit mai multi ani la conducerea tehnica a formatiei Chelsea. Dupa ce capitanul gruparii de pe „Stamford Bridge“, John Terry, si-a prelungit contractul cu cinci ani, Mourinho, care a semnat in vara un angajament pe patru ani cu echipa londoneza, a mentionat ca spera sa stea cit mai mult timp pe banca „albastrilor“. „Imi place foarte mult fotbalul englez, imi plac jucatorii mei si oamenii care ma inconjoara la club. Mi-as dori sa ramin la Chelsea multi ani de aici inainte“, a precizat tehnicianul portughez.

Mourinho a tinut sa transmita si un mesaj suporterilor lui Chelsea, carora le-a cerut sa fie mai zgomotosi atunci cind isi incurajeaza favoritii. „Nu este suficient sa vrei sa fii campion. Pentru a fi in top, trebuie sa fiu mai bun decit sint, jucatorii trebuie sa alerge mai mult, medicii trebuie sa-si faca datoria cit mai bine, iar suporterii trebuie sa fie si ei mai buni. Asta este ceea ce imi doresc, toti sa fie cit mai puternici, dar pentru aceasta toti trebuie sa ofere mai mult. Nu este o critica. Daca fanii ne cer sa le oferim mai mult, atunci si eu le cer mai mult“, a spus Mourinho, care a facut aluzie la atmosfera de pe „Stamford Bridge“ la meciul cu Everton, scor 1-0, din etapa a 12-a a campionatului Angliei.

Chelsea, in sferturileCupei Ligii

Gruparea patronata de Roman Abramovic a reusit sa se califice in sferturile de finala ale Cupei Ligii engleze, dupa ce a invins, la capatul prelungirilor, cu 2-0, pe Newcastle United. Dupa 90 de minute de joc, scorul a fost alb, 0-0, dar elevii lui Mourinho s-au dovedit mai proaspeti in prelungiri, marcind de doua ori, prin islandezul Eidur Gudjohnsen (‘100) si olandezul Arjen Robben (‘112). In sferturi, Chelsea va intilni pe Fulham, derbiul acestei faze fiind insa Manchester United – Arsenal.

Iata si celelalte rezultate consemnate miercuri seara, in optimile Cupei Ligii: Liverpool – Middlesbrough 2-0, Manchester United – Crystal Palace 2-0, Nottingham Forest (D2) – Fulham 2-4 (1-1, dupa prelungiri). In sferturi mai au loc partidele: Watford (D2) – Portsmouth si Tottenham Hotspur – Liverpool.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS