10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDerbi craiovean in Valea Fetii

Derbi craiovean in Valea Fetii

Runda a 11-a a Diviziei C programeaza astazi, in seria a cincea, de la ora 14.00, inca un derbi craiovean, Armata urmind sa primeasca vizita echipei Scolii de Fotbal „Gica Popescu“, ambele formatii avind o situatie nu prea buna in clasament. „Militarii“ lui Mugurel Gusatu revin pe teren propriu dupa o victorie extrem de importanta obtinuta la Corabia, a doua din acest sezon, si vor sa se impuna cu orice pret in fata concitadinilor de la „Hanul Doctorului“. Inca o victorie ar destinde putin atmosfera incordata din tabara gazdelor si l-ar scuti pe tehnicianul Gusatu sa-si mai ameninte elevii cu demisia. Pentru ca numai asa „militarii“ au abordat meciurile cu mai multa concentrare.

La rindul lor, „scolarii“ lui Nelu Petrisor au si ei tot doua victorii, aflindu-se pe pozitia a noua a clasamentului, cu un loc in spatele Armatei, insa cu un pasiv de -5 la „adevar“, fata de +1 al adversarilor. Etapa trecuta, „GP“-ul a pierdut categoric acasa, 0-3 cu CSM Vilcea, si vine in Valea Fetii cu gindul sa scoata un rezultat cit mai bun.

„Satelitul“ Universitatii nu poate rata victoria pe teren propriu in fata Progresului Corabia, cu toate ca adversarii formeaza o trupa incomoda. Pentru acest joc, in Valea Rosie vor poposi foarte multi jucatori de la prima echipa a Universitatii, acestia urmind sa puna umarul la obtinerea celor trei puncte. Astfel stind lucrurile, este greu de crezut ca Progresul, echipa invinsa etapa trecuta de Armata, poate incurca socotelile alb-albastrilor lui Luta, care vizeaza revenirea pe primul loc.

Cea de-a patra echipa din Banie, Stiinta CFR, merge sa ia toate punctele de la Scornicesti, dupa cum au afirmat oficialii gruparii de pe „Depou“. In fata echipei FC Olt poate fi o piine de mincat (la Scornicesti a cistigat si „GP“-ul), chiar daca „ceferistii“ nu vor putea conta pe Balutoiu, accidentat.

Iata programul complet al meciurilor care se vor disputa astazi in seria a V-a, etapa a 11-a: Universitatea II – Progresul Corabia, Armata – CS „Gica Popescu“, FC Olt Scornicesti – Stiinta CFR, Petrolul Ticleni – FC Oltchim Vilcea, CSM Rimnicu Vilcea – Senaco Novaci. Petrom Chimia Craiova sta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS