14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCampioana Lyon a fost eliminata

Campioana Lyon a fost eliminata

Campioana en titre a Frantei, Olympique Lyon, a fost eliminata de formatia OSC Lille in „16-imile“ de finala ale Cupei Ligii franceze, in fata careia a cedat cu scorul de 3-2, dupa prelungiri. In cea mai asteptata intilnire a serii, Paris Saint-Germain s-a impus in deplasare, tot cu 3-2, in fata lui Olympique Marseille, echipa pe care reusise sa o invinga si duminica, pe teren propriu, intr-o partida din campionatul Frantei. Aceasta a fost, de altfel, cea de-a opta victorie consecutiva a parizienilor in fata rivalilor lor din sud, PSG reusind sa revina in acest joc de la 0-2. Un alt rezultat surpriza il constituie eliminarea unei alte formatii titrate din Premier Division, Bordeaux, invinsa cu 2-1, dupa prelungiri, de Dijon, echipa din liga secunda.

In aceasta competitie, internationalul roman Florin Bratu a fost titular la Nantes, in partida pe care „canarii“ au cistigat-o, acasa, cu scorul de 2-1, in fata formatiei Laval, din liga a doua. Bratu a fost inlocuit, in minutul 71, cu Nzigou.

Iata celelalte rezultatele inregistrate in saisprezecimile de finala ale Cupei Ligii franceze, in urma carora invingatoarele si-au asigurat prezenta in optimi: Rennes – Auxerre 1-1 (3-5, la penaltiuri), Guingamp (D) – Istres 4-2 (dupa prelungiri), Montpellier (D2) – Reims (D2) 3-1, Le Havre (D2) – Le Mans (D2) 4-1, Sedan (D2) – Monaco 0-1, Brest (D2) – Sochaux 1-2, Troyes (D2) – Strasbourg 1-3, Clermont (D2) – Toulouse 0-0 (5-4, la penaltiuri), Saint-Etienne – Crteil (D2) 3-1, Nice – Lens 1-1 (4-5, la penaltiuri), Ajaccio – Caen 0-2, Metz – Bastia 1-2 (dupa prelunigiri).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS