12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportArsenal vrea sa produca surpriza pe Bega

Arsenal vrea sa produca surpriza pe Bega

Etapa a 11-a a seriei a sasea programeaza de la ora 14.00 doua jocuri in care sint implicate divizionarele C gorjene, ambele la Timisoara. Arsenal joaca in compania „ceferistilor“, liderii seriei, in timp ce matasarenii incearca sa obtina, in premiera in acest campionat, vreun punct in deplasare, in compania celei mai slab cotate formatii de pe malul Begai, Hese.

Dubutanta gorjeana, Arsenal, are o misiune imposibila pe terenul CFR-ului, unde spera sa dea marea lovitura. Motrenii au tratat cu multa atentie partida si au studiat pe viu jocul adversarei, in etapa trecuta beneficiind de pauza fortata. Concluziile victoriei „ceferistilor“ pe terenul celor de la UMT ar putea sa nu le foloseasca la nimic, deoarece se asteapta ca in jocul cu Arsenal, „satelitul“ divizionarei A „Poli“ Timisoara sa alinieze foarte multi fotbalisti din primul esalon, tinind cont de pauza din Divizia A.

Fara probleme de lot, „tunarii“ sint foarte optimisti ca se vor intoarce cu un rezultat bun de la Timisoara. Dupa ce au obtinut prima victorie in deplasare in Divizia C, in urma cu doua etape, oltenii incearca sa profite de momentul bun pe care-l traverseaza.

La rindul lor, conducatorii echipei Minerul Matasari nu sint ingrijorati de pasivul de -8 din clasamentul adevarului, fiind convinsi ca in retur echipa va avea o evolutie mult schimbata in bine. Jocul cu Hese Timisoara este o buna oportunitate pentru „mineri“ de a obtine macar un punct in deplasare, in acest sezon. Matasarenii promit inca de la debutul sezonului o evolutie convingatoare si pe alte terenuri, aminata cu fiecare etapa scursa in campionat. Cumulul de cartonase galbene continua sa faca „victime“ in rindul echipei lui Trifu, de aceasta data fiind suspendati Iovan si Cojocaru.

Iata partidele care vor avea loc in seria a VI-a: CFR Timisoara – Arsenal Motru, Hese Jebel Timisoara – Minerul Matasari, Gloria Resita – Minerul Moldova Noua, Severnav Turnu Severin – UMT Timisoara, Minerul Mehedinti – Universitatea Resita, Auxerre Orsova – CS Florian Jimbolia. EMC Rovinari sta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS