23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportin clasamentul „adevarului“ Jale mare in Caracal!

in clasamentul „adevarului“ Jale mare in Caracal!

In editia trecuta de campionat, cu -14 la „adevar“, pasiv contabilizat acum de FC Caracal, s-a retrogradat, asa ca rezultatul de simbata a aruncat echipa gazda in… infern. La 0-3 in fata unei echipe modeste, comentariile ar trebui sa le faca cei care au dus echipa in aceasta situatie critica.

Vorbind despre meciul in sine, gazdele, ca de obicei, au inceput duelul cu „satelitul“ Rapidului cu acceleratia apasata, dar, tot ca de obicei, oaspetii au fost cei care au marcat. Primele doua goluri ale echipei Rapid II au fost inscrise din situatii imparabile, cum se spune, adica doua suturi violente la vinclu! La 0-2, caracalenii nu s-au predat, au revenit in joc, dar au irosit citeva ocazii uriase, trimitind o data mingea in bara.

Desi au fost si la biserica, oltenii par a fi parasiti de sansa. In repriza a doua, in timp ce gazdele si-au masat adversarul in propria jumatate de teren, bucurestenii au avut o singura actiune ofensiva si au fructificat-o, 0-3. Silvian Cristescu a spus: „Baietii nu au incredere in ei. In prima jumatate de ora, «satelitul» Rapidului a prins doua suturi imparabile de la aproape 30 de metri in vinclu. In repriza a doua, noi am dominat cu autoritate jocul, dar, din cele cinci ocazii mari de gol avute prin Orac, Ciuca, Petrescu, Mihaita si Piturca, nu am reusit sa marcam nici cu poarta goala, cum s-a intimplat la Piturca, sau balonul s-a dus in bara, la sutul lui G. Mihaita! Oaspetii au scapat o singura data spre poarta noastra si au marcat al treilea gol… Ce pot sa mai zic? Avem jucatori de valoare care pot evolua in prima liga, dar neincrederea si nesansa fac ca FC Caracal sa fie in subsolul clasamentului. Deocamdata!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS