23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Pandurii“ se gindesc mai putin la promovare

„Pandurii“ se gindesc mai putin la promovare

Increzator in sansele echipei sale, antrenorul Emil Sandoi spunea inaintea jocului de la Sibiu ca „sintem obisnuiti in acest moment sa jucam si meciurile cu miza, sa le abordam altfel“. Rezultatul, 1-0 pentru gazde, demonstreaza insa contrariul, gorjenii nefiind capabili sa intoarca rezultatul stabilit de sutul lui Bindar, in minutul 62.

Echipa de moral, Pandurii a mai fost condusa in acest campionat o singura data, la Dacia Mioveni, si nu a mai putut sa revina. Nici in sezonul trecut gorjenii nu au reusit sa intoarca un rezultat, cu o singura exceptie, in jocul cu International Pitesti, de la Tirgu Jiu. „Pandurii“ inregistreaza astfel a doua infringere din acest campionat, in timp ce nou-promovata FC Sibiu ramine invincibila pe propriul teren si, mai mult, nu a primit acasa nici un gol, cu trei etape inaintea finalului de tur. Distanta fata de FC Sibiu s-a marit la cinci puncte, dar ea este una recuperabila, care nu afecteaza obiectivul de promovare al oltenilor.

Pe „Municipalul“ sibian, cele doua formatii si-au impartit frateste dominarea teritoriala, victoria revenind celor mai decisi in faza ofensiva. Prima parte a fost controlata de tirgujieni, care au pus in pericol poarta lui Filip in citeva rinduri. Jucatorii lui Jean Gavrila au evoluat timorat, transformindu-l pe Lung in simplu spectator. Bogoi a deschis seria ocaziilor irosite de oaspeti, reluind cu capul peste poarta la centrarea de pe dreapta a lui Stefan. Ursu si-a incercat sutul de la distanta, in minutul 30, Filip reusind sa salveze in corner. Sase minute mai tirziu, Stefan a punctat la impresia ofensiva a gorjenilor, cu un sut slab din interiorul careului, retinut fara probleme de aparatorul buturilor din Sibiu.

A fost ultima tentativa de atac a jucatorilor olteni, care au cedat dupa pauza, nu numai in teren, ci si pe tabela. Hotariti, dar si norocosi, ardelenii au profitat la maximum de lovitura libera din minutul 62, cind Demian a miscat pentru Bindar, care a deschis scorul cu un sut de la 25 de metri ce a atins bara inainte de a poposi in plasa portii lui Lung.

La fel ca si la meciul cu Petrolul, reusita sibienilor a venit la citeva momente dupa ce pe stadion si-a facut aparitia primarul si totodata presedintele formatiei gazda, Klaus Johannis. In continuare, tot ardelenii au fost mai periculosi, prin Tarcea, Corfar si Beza, insa Lung a reusit sa pastreze intacte sperantele unui egal. Degeaba, caci eforturile sale nu au fost rasplatite de colegii din teren, care s-au pierdut cu firea pe final si au atacat haotic, fara sa ameninte in vreun fel victoria gazdelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS