12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEMC a confirmat, Minerul Matasari a dezamagit din nou

EMC a confirmat, Minerul Matasari a dezamagit din nou

Daca EMC Rovinari a obtinut victoria pe teren propriu, asa cum si-a obisnuit suporterii in acest campionat, cea de-a doua echipa gorjeana care a evoluat in aceasta etapa, Minerul Matasari, a clacat. Jucatorii lui Constantin Trifu au parasit iarasi terenul invinsi, dezamagindu-si pentru a treia oara in acest sezon sustinatorii. Jucatorii Minerului au ajuns la un ingrijorator -8 in clasamentul adevarului si impreuna cu Gloria Resita devin principalii candidati la retrogradare.

EMC Rovinari 1

Minerul Mehedinti 0

EMC Rovinari nu a pierdut nici de aceasta data ocazia sa-si cistige punctele de pe teren propriu, „victima“ fiind Minerul Mehedinti. Sub privirile presedintelui onorific Davitoiu, prezent pentru a doua oara la o partida a echipei sale, fotbalistii din Rovinari au ramas invincibili acasa, golul victoriei fiind reusit de Gengiu, in minutul 78. Acesta a interceptat o pasa a lui Mihut printre fundasii centrali si a inscris cu latul, pe linga portar, de la marginea careului.

In ultimele zece minute, gazdele puteau marca golul desprinderii, insa aceiasi Gengiu si Negru au ratat sansele ivite. Gengiu a sutat din voleu, de la 20 de metri, mingea trecind milimetric pe linga poarta, iar Negru nu a ajuns la o centrare in fata portii. Pe un teren rau, care nu a permis jocul combinativ la firul ierbii, ambele formatii s-au luptat cu ambitie pentru fiecare balon. Totusi, jucatorii lui Cioroianu nu au avut ocazii clare de a marca, doar centrari rezolvate usor de defensiva celor din Rovinari si citeva suturi de la distanta care l-au remarcat pe portarul Voinea. De la Pandurii, a jucat doar Lecoviste, pe toata durata partidei, si a avut o evolutie buna, la fel ca si in disputa anterioara.

Minerul Matasari 1

Auxerre Lugoj 2

De ce le-a fost frica „minerilor“ nu au scapat si echipa din Matasari a contabilizat a doua infringere de pe teren propriu in actualul sezon. Auxerre Lugoj, garnisita cu fosti divizionari A, s-a impus fara probleme dupa pauza, gazdele reusind un gol care pastreaza, la prima vedere, senzatia unui joc echilibrat. Aninia a deschis scorul, in minutul 53, iar Zelencs l-a majorat in minutul 70. Pentru trupa lui Trifu a punctat Coltatu, din lovitura de la 11 metri, cu zece minute inainte de final. Celelalte rezultate ale etapei a zecea: Minerul Moldova Noua – Severnav Turnu Severin 1-2, UMT Timisoara – CFR Timisoara 2-4, Universitatea Resita – Hese Jebel Timisoara 1-1, CS Florian Jimbolia – Gloria Resita 1-0. Arsenal Motru a stat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS