23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAu punctat cu toate liniile

Au punctat cu toate liniile

„E un scor care ridica moralul jucatorilor in vederea meciului cu Rulmentul Alexandria din etapa viitoare, de unde speram sa venim cu puncte“, a explicat antrenorul Gabi Zahiu „utilitatea“ umilintei administrate ultimei clasate. De partea cealalta, presedintele Lazar a explicat esecul prin absenta a sase titulari accidentati si a altor doi suspendati pentru cumul de cartonase galbene. Fotbalistii lui Gabi Zahiu au profitat de decalajul de forte din teren si si-au refacut golaverajul prin cele sase reusite in poarta pitestenilor, ajungind la +2, dupa ce, etapa precedenta, punctasera pentru +1 si in clasamentul adevarului. Scorul ar fi putut fi si mai mare daca in repriza a doua motrenii nu ar fi trimis de patru ori balonul in bara prin Caibar, Adi Popescu, Bucur si Patrascu.

Prima parte a fost neimportanta in economia partidei, la fel ca scorul inregistrat pe tabela, 0-0. A doua repriza a fost insa spectaculoasa cu sase goluri, patru suturi in bara si doua eliminari, ambele in tabara oaspetilor. Stana a deschis recitalul prin golul marcat la doua minute de la reluare, cu un sut de la 20 de metri pe linga portarul Pampea. Dupa cinci minute. Glisca a reusit un lob de la opt metri, care a majorat diferenta la 2-0. Patrascu si-a inscris de doua ori numele pe tabela de marcaj, gratie „dublei“ din minutele 63 si 70, primul gol marcat din pasa lui Beniamin Popescu, iar al doilea dintr-o actiune personala.Tot Beniamin Popescu a fost servantul ideal si pentru Adi Popescu si Glisca, acestia stabilind scorul final.

Perioada fasta prin care trece Minerul Motru poate fi prelungita si dupa etapa viitoare, printr-un rezultat pozitiv pe terenul unei alte echipe aflata in suferinta, Rulmentul Alexandria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS