15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Valorez 7.000 de euro“

„Valorez 7.000 de euro“

Invitat ieri pe forumul site-ului www.fcuniversitatea.ro, Jeremy Njock le-a marturisit fanilor Universitatii ca nu a venit la timp la pregatiri in vara aceasta din cauza antrenorului Mircea Rednic, care „nu a avut incredere in mine“. Dupa incheierea dialogului pe internet, camerunezul a avut pentru ziaristi o alta varianta a intirzierii sale, „din cauza vizei nu am ajuns“.

Njock si-a exprimat dorinta de a se transfera cit mai curind de la Universitatea Craiova, optiunea sa fiind nici mai mult nici mai putin decit… Manchester United. Desi nu crede ca-l poate scoate din prima echipa pe Ruud Van Nistelrooy, Njock spune ca doar intr-un campionat occidental il poate vedea familia din Camerun, compusa din cinci frati si doua surori. Jeremy a stabilit si suma pe care ar trebui sa-l vinda Universitatea: 7.000 de euro.

Njock a dezvaluit ca poarta masura 47 la incaltaminte si nu se simte atras de nici o femeie in afara de sotia sa, Betina, careia i-a promis ca ii va dedica un gol la meciul cu Dinamo. Citiva suporteri l-au intrebat daca are doar 24 de ani, camerunezul invocind in acest sens convocarea de anul trecut de la nationala olimpica a „leilor neimblinziti“.

Si-a caracterizat coechipierii

Njock spune ca vedeta Universitatii Craiova este Mihaita Plesan, care ar trebui sa fie selectionat la nationala pentru meciul cu Armenia. Camerunezul a marturisit ca regreta plecarea colegului sau din linia ofensiva, Rubenilson, cu care se intelegea foarte bine si isi doreste sa faca pereche in atac cu un jucator oportunist, care sa marcheze multe goluri.

Mai multi coechiperi de la Universitatea au fost caracterizati ieri succint de Jeremy Njock. Dupa parerea camerunezului, Guso este „liderul echipei“, Daouda – „mai bun la loviturile cu capul decit mine“, Moti este „cel mai promitator tinar din lot“, Plesan „diamantul“, Lutu este „cel mai tehnic jucator roman“, iar Borbely „este un fotbalist bun, dar ar trebui sa fie mai calm in fata portii“.

Njock si-ar dori ca Steaua, echipa pe care o considera mai valoroasa decit Universitatea, sa cistige meciul din Cupa UEFA de la Parma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS