22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChelsea este in optimi

Chelsea este in optimi

• TSKA Moscova – Chelsea 0-1 • FC Porto – PSG 0-0

Zvonurile cum ca londonezii, aproape siguri de calificare, vor ceda punctele celor de la TSKA, pentru ca si a doua echipa la care Roman Abramovici are actiuni sa mearga mai departe, chiar daca magnatul rus este minoritar la gruparea moscovita, nu s-au adeverit. Cu toate ca gazdele si-au luat toate masurile de precautie, suporterii englezi fiind lasati la portile stadionului, desi aveau bilet, Chelsea si-a respectat blazonul si s-a impus in capitala Rusiei.

„Albastrii“ au marcat primii, prin olandezul Robben (’24), aflat la prima reusita pentru formatia engleza, golul acestuia devedindu-se decisiv. Gazdele au avut sansa egalarii, in minutul 47, dar Vagner Love a ratat un penalti.

In celalalt meci, la Porto, campioana en titre nu a reusit nici de aceasta data sa-si apropie victoria, obtinind doar o remiza alba in fata francezilor de la PSG. Lusitanii au controlat jocul, dar nu au putut sa-l invinga pe Letizi, „protejat“ de o aparare bine organizata. In schimb, cel mai periculos om al oaspetilor, atacantul portughez Pauleta, nu a facut decit sa-i sperie pe fundasii adversi, Vitor Baia nefiind pus in pericol.

In clasamentul grupei, londonezii au acumulat pina acum maximum de puncte, 12, si se pot gindi deja la optimi, in timp ce TSKA Moscova si PSG se bat pentru locul secund, ambele avind patru puncte. Detinatoarea trofeului, FC Porto, ocupa ultimul loc, cu doar doua puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS