9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Regele“ a ajuns din urma pe Fenerbahce

„Regele“ a ajuns din urma pe Fenerbahce

Galata lui Gheorghe Hagi a egalat in fruntea clasamentului campioana Fenerbahce, dupa ce aceasta a fost invinsa in derbiul cu Besiktas. „Vulturii“ lui Del Bosque, fara Pancu, au administrat lui Fener primul esec din campionat, cistigind cu 2-1 pe „Inonu“, goluri Carew (’54) si M. Dogan (’62), respectiv Van Hooijdonk (’69).

In schimb, Galatasaray s-a impus in confruntarea de acasa cu Sebatspor, cu scorul de 2-0, insa jocul elevilor lui Hagi nu a mai incintat. Umit Karan (’74) si Orhan (’90) au adus victoria lui „Cim-Bom“, dupa ce oaspetii au ramas in inferioritate numerica din minutul 56. La finalul partidei, „Regele“ a recunoscut ca echipa sa ar fi putut pierde meciul, pentru ca nu a avut o evolutie buna. „Adversarii nostri ne-ar fi putut face o foarte mare surpriza. Tinind cont de faptul ca am jucat atit de prost, este bine ca am cistigat cele trei puncte. Fotbalistii de la Akcaabat au alergat mai mult decit ai mei si s-au luptat mai bine. Noi am suferit din acest punct de vedere“, a afirmat tehnicianul roman.

In clasament, pe primul loc se afla Fenerbahce si Galatasaray, cu cite 28 de puncte, departajate de golaveraj, urmate de Tabzonspor – 26 p, Denizlispor – 21 p, Malatatyaspor – 19 p, Rizespor – 18 p, Samsunspor – 17 p, Besiktas – 15 p, etc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS