30.9 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Batem pe Apulum si eliminam pe FC Arges!“

„Batem pe Apulum si eliminam pe FC Arges!“

– Vorbind despre cele doua meciuri de acasa cistigate, cu CFR Cluj si cu Rapid, as putea spune ca doar in aceste intilniri Universitatea a aratat ca o echipa unita, jucind cu daruire olteneasca pentru culorile clubului. Gresesc?

– Nu, nu gresiti, dar trebuie facuta o completare. Ne-am dorit ca fiecare meci sa-l jucam cu aceeasi daruire, ne-am dorit intotdeauna sa cistigam, dar situatia care s-a creat in jurul echipei ne-a afectat si pe noi, jucatorii. Asa cum am declarat si la conferinta de presa de dinaintea meciului cu Rapid, au fost destule probleme care si-au pus amprenta, mai ales psihic.

– Ai declarat ca stresul la care ati fost supusi v-ar fi afectat evolutiile in acest tur. Crezi ca acesta este principalul motiv al evolutiilor voastre slabe?

– Da, am spus-o si imi mentin acest punct de vedere. Nu este numai al meu, ci si al coechipierilor mei. Si este normal, deoarece noi, jucatorii, sintem sub contract cu Universitatea, iar tot ce se scrie in presa, toate evenimentele care se petrec la club, toate problemele directe si adiacente ne afecteaza direct. Chiar daca n-am vrea sa le bagam in seama, pina la urma n-ai cum sa scapi de ele.

– Si acum este o situatie controversata si destul de confuza si n-ar fi exclus ca la iarna mai multi jucatori sa paraseasca Universitatea. Pleci si tu de la Craiova?

– Sincer, eu nu stiu nimic despre aceasta problema. Eu am semnat contract cu Universitatea, n-am semnat cu un om anume si vreau sa respect intelegerea. Vom vedea ce va fi!

– Ce v-a spus, la vestiar, inca patronul Staicu?

– Inainte de meciul cu Rapid, a venit la vestiar, ne-a incurajat si ne-a comunicat prima in caz de victorie (15.000 de euro – n.r.).

– Duminica intilnim, in deplasare, pe Apulum. Ce zici de aceasta partida?

– Dupa victoria cu Rapid, avem un moral bun si putem sa cistigam la Alba Iulia. Apulum, locul 14, se confrunta cu unele probleme cunoscute, iar noi putem profita de aceasta situatie.

– Dupa partida de la Alba Iulia, jucam in campionat meciul-meciurilor, cu Dinamo…

– Pina atunci, avem meci cu pitestenii, in prima mansa a sferturilor de finala din Cupa Romaniei. Eu zic ca FC Arges este accesibila pentru noi, adica avem mari sanse sa ne calificam in semifinale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS