20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Minerii“ se descurca bine in Bucuresti

„Minerii“ se descurca bine in Bucuresti

Minerul Motru nu a iesit sifonata din confruntarile cu echipele bucurestene, judecind dupa rezultatele inregistrate pina in prezent. Pina in aceasta etapa, „minerii“ au mai intilnit trei adversari din capitala, Inter Gaz, CS Otopeni si Rapid II, linia de clasament fiindu-le favorabila gorjenilor. Doua victorii si o infringere este bilantul la zi pentru fotbalistii lui Gabi Zahiu, un succes fiind obtinut chiar in Bucuresti, 2-0 cu Inter Gaz.

In cartierul Colentina, va fi foarte greu pentru motreni, echipa lui „Magiun“ fiind redutabila pe teren propriu. Linistiti dupa victoria cu Dacia Mioveni, oaspetii nu au nimic de pierdut in fata echipei cu nume de legenda. Poate vehiculata plecare a antrenorului Marin Barbu la Petrolul Ploiesti sa fi tulburat apele in lotul bucurestenilor, lucru de care ar putea profita Minerul Motru.

Dupa jocul bun de la Otopeni, pierdut de gorjeni din cauza ratarilor, Zahiu spera ca elevii sai sa se revanseze cu Juventus: „Cu Otopeni am jucat bine si am pierdut. Sper, de aceasta data, sa jucam bine si sa cistigam.“

Nueleanu este accidentat, suferind o contractura musculara, si nu a facut deplasarea in Bucuresti, iar A. Popescu este incert, din cauza unei entorse la glezna. Va reveni in schimb Soo, unul dintre cei mai buni jucatori motreni, acesta ispasindu-si suspendarea de o etapa dupa cartonasul rosu primit in meciul de la Otopeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS