13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Atuul nostru este echipa“

„Atuul nostru este echipa“

Dupa zece etape consumate din actualul sezon, echipa Pandurii se confrunta cu prima suspendare pentru cumul de cartonase galbene. Titular pe postul de mijlocas stinga, Ursu nu va putea fi utilizat in jocul cu Unirea Urziceni, insa va fi apt pentru derbiul de la Sibiu. Gruparea gorjeana s-a mai confruntat in acest tur de campionat doar cu doua suspendari, I. Stefan si Scarlat vazind cartonasul rosu in confruntarea cu Petrolul Ploiesti, dar, din fericire, rezultatele echipei nu au avut de suferit, cei doi fiind supliniti cu brio de coechipieri, semn ca divizionara B gorjeana dispune de un lot echilibrat valoric.

Facind o comparatie cu campionatul precedent, cind o suspendare sau o accidentare era greu de suplinit, in acest moment exista destule variante de inlocuire a titularilor. Intrati din postura de rezerve, Cimpan si Nicolae Mihai au contribuit substantial la obtinerea celor trei puncte in doua jocuri echilibrate, transate de gorjeni pe final, primul cu Inter Gaz, cel de-al doilea cu FC Caracal.

Capitanul tirgujienilor, Sorin Vintilescu, explica diferentele dintre echipa Pandurii de anul trecut si cea din prezent: „Punctul forte al «pandurilor» este acum echipa insasi. Fiindca, daca anul trecut a dus greul un grup de 11-14 jucatori, acum avem un lot sensibil omogen si egal valoric si nu ne mai tremura genunchii daca lipseste un coleg suspendat, cum este, de exemplu, Ursu acum. Exista un Arcanu, care poate sa intre oricind in locul lui Ursu, este un Cristea, care poate, de asemenea, sa joace pe acest post, sau chiar Negut. Sint convins ca oricare dintre titulari va lipsi, judecind dupa minutele jucate pina acum, pentru ca nu e nimeni batut in cuie, poate fi suplinit fara sa se simta in formatie. Atuul nostru anul acesta este echipa.“

Atit oficialii clubului din Tirgu Jiu, cit si jucatorii nu concep alta varianta in partida de astazi cu Unirea Urziceni, decit cea a victoriei, pentru a nu compromite sansele la promovare ale „pandurilor“ chiar inaintea derbiului cu FC Sibiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS