18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Pandurii“ nu vor sa faca pasi gresiti

„Pandurii“ nu vor sa faca pasi gresiti

Cu o etapa inaintea derbiului cu FC Sibiu, Pandurii trebuie sa obtina victoria pe teren propriu in fata echipei Unirea Urziceni. Meciul nu va fi deloc usor si de asta sint constienti si oficialii gruparii gorjene. Vicepresedintele Viorel Temelescu se teme de adversara de miine, o echipa solida care poate produce surprize. Cele doua formatii s-au intilnit intr-un meci amical, inaintea inceperii campionatului, la Ghimbav, victoria revenind fotbalistilor pregatiti de Marin Dragnea, cu scorul de 2-1.

Temelescu sustine ca Unirea Urziceni este o formatie omogena, care joaca de citeva sezoane in aproximativ aceeasi formula, si anticipeaza o aparare supraaglomerata, la fel cum a procedat si Inter Gaz la Tirgu Jiu. Sandoi l-a completat, afirmind ca isi doreste acelasi rezultat ca in meciul cu „gazarii“ bucuresteni, 1-0. Pentru ca totul se raporteaza la meciul cu FC Sibiu, nici vicepresedintele „pandurilor“ nu face exceptie:

„Nu ne permitem pasi gresiti inaintea derbiului cu FC Sibiu. Meciul cu Unirea Urziceni va fi un antrenament puternic pentru jocul de la Sibiu.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS