18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu mai vreau sa plec“

„Nu mai vreau sa plec“

Dupa o jumatate de sezon sub culorile „pandurilor“, dominata de gafa din meciul cu Sportul Studentesc, Tibi Lung a avut puterea sa indure reprosurile din tribuna si sa continue sub comanda lui Emil Sandoi. Acum, dupa zece etape din actualul campionat, acesta si-a stabilit un record propriu de invincibilitate, care poate fi „perfectionat“ in fiecare etapa. Peste 675 de minute au trecut de cind Lung a incasat singurul gol de pina acum, la Mioveni, in etapa a treia, si acela din penalti.

– Este o performanta sa primesti un singur gol in zece etape?

– Nu, performanta este sa promovam in Divizia A. Eu nu consider asta o performanta, pentru ca nu depinde numai de mine, ci de toata echipa. Daca joaca bine, este bine si pentru mine. E o chestiune de sansa si de inspiratie, dar si de noroc.

– Ai mai avut o perioada asa lunga fara sa primesti gol?

– Nu. La Craiova eram intr-o situatie destul de delicata, cam cum este acum la Steaua. Toate echipele joaca si n-ai cum sa nu primesti gol. Si aici este la fel, dar se pare ca sintem o echipa mai buna decit celelalte.

– Cit de mult conteaza sosirile lui Bogoi si Craciunescu in defensiva?

– Este concurenta pe posturi, oricind poate aparea si Radoi si ceilalti care joaca mai putin. A contat destul de mult, jocul spune totul, dar nu numai al apararii, ci al intregii echipe.

– Mai conteaza Steaua pe tine?

– Mie nu mi-ar displacea daca m-ar lasa liber de contract. Eu as vrea sa fie asa, daca ei si-ar dori treaba asta, desi nu cred.

– Petrolul este in declin?

– Acum este intr-o perioada mai proasta si toate echipele profita de treaba asta. Nu e un declin neasteptat. Stiam ca vor avea sincope.

– Cu Pandurii se va intimpla la fel?

– Nu stiu. Nu cred.

– Daca promoveaza Pandurii, ramii la echipa?

– Nici nu se mai pune problema, ramin aici.

– Daca ar fi sa alegi intre Steaua si Pandurii din prima divizie, ce ai alege?

– Nu vreau sa mai plec pentru ca aici am intilnit altfel de oameni, este un colectiv unit. Oricum banii nu sint totul pentru mine si nici nu mor de foame. Nu vad de ce n-as ramine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS