18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu cred ca au existat meciuri aranjate“

„Nu cred ca au existat meciuri aranjate“

Mircea Lucescu sustine ca in Turcia nu au existat meciuri aranjate si considera ca este nedrept ca fosta sa echipa, Besiktas, sa fie implicata intr-un astfel de scandal inaintea derbiului cu Fenerbahce. „In ultimele zile se vorbeste despre meciuri trucate in Turcia. Ceea ce este ciudat si trist este faptul ca si numele echipei Besiktas este mentionat in legatura cu aceste speculatii. Eu nu cred ca au existat meciuri aranjate si nimeni nu are dreptul sa implice clubul Besiktas in asemenea treburi murdare. Faptul ca aceste discutii apar acum face rau fotbalului turc“, a spus Lucescu.

Besiktas este cercetata de Comisia Juridica a Federatiei Turce de Fotbal (TFF) in cadrul unei anchete legate de trei meciuri din sezonul trecut, decisive pentru evitarea retrogradarii, declansata dupa ce un cotidian din Istanbul a anuntat ca o structura de tip mafiot a influentat rezultatul acestor partide. Meciurile respective sint Diyarbakirspor – Samsunspor (1-3), Caykur Rizespor – Akcaabat Sebatspor (0-1) si Caykur Rizespor – Besiktas (1-0).

Tehnicianul roman, care a pregatit echipa „vulturilor“ timp de doua sezoane, in perioada 2002-2004, a comentat si derbiul dintre Besiktas si Fenerbahce. „Cred ca acest meci va fi foarte tensionat. Besiktas ajunge treptat la forma cea mai buna, iar noii sai jucatori s-au acomodat deja. Acestea reprezinta avantaje pentru Besiktas. Del Bosque, chiar daca nu se exteriorizeaza atunci cind are probleme, ar trebui sa fie constient de importanta derbiului. Este un tehnician calm si care isi face treaba bine. De aceea, vreau ca el sa cistige acest derbi si sa rida, asa cum facea si la Real Madrid“, a precizat Mircea Lucescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS