15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Lucescu este un antrenor foarte bun“

„Lucescu este un antrenor foarte bun“

Atacantul nigerian al echipei ucrainene de fotbal Sahtior Donetk, Julius Aghahowa, a spus ca Mircea Lucescu este un antrenor foarte bun. De asemenea, Aghahowa a sustinut ca formatia sa pastreaza sanse de calificare in faza a doua a Ligii Campionilor.

„Lucescu este un antrenor foarte bun. Stie ce vrea si se straduieste sa puna echipa Sahtior pe harta fotbalului european. A adus jucatori de top la Donetk si Sahtior va fi si mai puternica, dar mai are nevoie de timp si de fotbalisti de valoare“, a spus Aghahowa.

Atacantul african a precizat ca si-a prelungit recent contractul cu Sahtior, intelegerea urmind sa expire in decembrie 2007. Aghahowa evolueaza de patru ani la echipa ucraineana.

„Sahtior are sanse in continuare in Liga Campionilor. Am cistigat meciul cu Celtic Glasgow (cu 3-0, n.r.) de pe teren propriu si speram sa repetam figura si in Scotia. Avem chiar sanse de calificare in faza urmatoare a competitiei sau in Cupa UEFA. Cred ca Sahtior este abia la inceputul drumului sau european“, a opinat Aghahowa.

„Il Luce“ vrea un fundas turc

Lucescu a spus ca Sahtior il va achizitiona, in ianuarie 2005, pe fundasul formatiei Trabzonspor, Tolga Seyhan. „Vorbesc cu el la telefon in fiecare zi si l-am convins sa vina la echipa mea. Urmeaza sa discute cu conducerea clubului Trabzonspor. Daca regulamentele ar fi permis, acest transfer s-ar fi realizat imediat, dar din pacate trebuie sa asteptam luna ianuarie“, a spus Lucescu. Tehnicianul a precizat ca Tolga Seyhan va avea la Sahtior un salariu mult mai mare decit cel de la Trabzonspor. „Stiu ca el nu va putea juca in Liga Campionilor, pentru ca a evoluat in preliminarii, la Trabzonspor, dar vreau sa il folosesc in meciurile din campionatul Ucrainei pentru ca rivala noastra, Dinamo Kiev, ne pune probleme“, a afirmat tehnicianul roman. Lucescu a adaugat ca il vrea pe fotbalistul turc in echipa deoarece fundasul ceh Tomas Hubschman nu a avut evolutii conform asteptarilor. „Am nevoie de Tolga, pentru ca Hubschman nu s-a dovedit a fi cum ma asteptam“, a mentionat Lucescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS