13.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportde la nationala Turciei Uite Sukur, nu e Sukur

de la nationala Turciei Uite Sukur, nu e Sukur

Presa din Istanbul a informat marti ca atacantul echipei Galatasaray, Hakan Sukur, a renuntat la echipa nationala a Turciei, dupa ce a nu a fost convocat pentru meciurile sustinute de selectionata antrenata de Ersun Yanal in preliminariile Cupei Mondiale din 2006. Decizia lui Yanal de a nu-l convoca pe Hakan Sukur pentru partidele cu Kazahstan si Danemarca a fost extrem de criticata in Turcia. Sukur a marcat pentru formatia antrenata de Gheorghe Hagi sase goluri in cele sapte meciuri jucat in actualul sezon al campionatului Turciei. De asemenea, Hakan Sukur este detinatorul recordului de goluri marcate pentru selectionata Turciei, avind 46 de reusite in 97 de meciuri.

Hakan Sukur a dezmintit insa ieri ca intentioneaza sa se retraga de la echipa reprezentativa a Turciei. „In dezamagirea mea dupa neconvocarea pentru meciurile impotriva Danemarcei si Kazahstanului am avute anumite ginduri. Dar nu am spus nimanui ca voi renunta la echipa nationala“, a spus fotbalistul.

„Mi-am pastrat inca entuziasmul pe care l-am avut la prima mea convocare in selectionata. Daca voi lua o astfel decizie, va asigur ca iubitorii fotbalului vor afla acest lucru chiar de la mine“, a adaugat jucatorul Galatei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS