16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi i-a dat lectii lui Negroiu

Sandoi i-a dat lectii lui Negroiu

Dupa monologul la distanta, reflectat in presa, antrenorul Emil Sandoi a avut ocazia sa discute fata in fata cu antrenorul „satelitului“ EMC Rovinari, Romica Negroiu. In urma cu putin timp, Sandoi a atacat conducerea tehnica a „minerilor“ ca tine pe banca de rezerve fotbalistii de la divizionara B, hotarind sa nu mai trimita jucatori la „satelit“ decit cu conditia sa fie titulari. Ultimele doua partide de pe teren propriu au fost cistigate de divizionarii C cu ajutorul jucatorilor trimisi de Emil Sandoi. Daca in meciul cu Minerul Matasari, Lapadat a fost cel care a adus „minerilor“ cele trei puncte, in jocul cu Auxere a fost rindul lui Cristea, un obisnuit al meciurilor disputate de formatia din Rovinari, sa obtina victoria pentru gazde.

Tehnicianul divizionarei C a venit la antrenamentul de ieri al „pandurilor“ pentru a lamuri problemele de comunicare existente intre cele doua cluburi. Cei doi tehnicieni au urmarit din tribuna jocul scoala al divizionarilor B si au lamurit in acelasi timp si neintelegerile dintre ei.

Sandoi a spus ca portarul Voinea nu poate fi niciodata ca valoare peste Pindaru. Fostul international l-a sfatuit pe Negroiu sa joace cu doi inchizatori, Dudau si Lecoviste. Primul ar urma sa inchida culoarele, iar cel de-al doilea sa joace putin mai avansat, unde poate sa-si valorifice sutul de la distanta. Nica, Mihai Nicolae si Cimpan ar fi jucatorii pe care Sandoi i-ar trimite la „satelit“, dar nici unul dintre ei nu se afla pe lista comuna de jucatori. Negroiu este interesat de juniorul Jianu, un virf de perspectiva recomandat de antrenorul tirgujienilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS