10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportContra a ramas fara antrenor

Contra a ramas fara antrenor

Antrenorul echipei West Bormwich Albion, Gary Megson, a anuntat marti ca nu-si va mai prelungi contractul cu clubul britanic dupa incheierea actualului sezon. Din aceasta cauza, conducerea gruparii la care este legitimat fundasul roman Cosmin Contra a decis sa renunte la serviciile lui Megson

„Gary Megson ne-a anuntat in scris ca doreste sa paraseasca gruparea noastra la sfirsitul sezonului, dupa incheierea actualului sau contract. Conducerea clubului a considerat insa ca este vorba de o scrisoare de demisie si a decis ca este in interesul lui West Bromwich Albion ca Gary Megson sa plece chiar acum de la conducerea tehnica a echipei“, se precizeaza intr-un comunicat al clubului englez.

Megson, care a reusit, in doar patru ani si jumatate, sa o aduca pe West Bromwich Albion din divizia a 3-a in Premiere League, este al treilea antrenor care isi pierde slujba de la inceputul actualei editii a campionatului Angliei, dupa Paul Sturrock (Southampton) si Bobby Robson (Newcastle United). Un alt tehnician, Graeme Souness, a plecat de la formatia Blackburn Rovers pentru a-l inlocui pe Robson la Newcastle.

West Bormwich ocupa in prezent locul 16 in campionatul Angliei, cu opt puncte, fiind la doar doua puncte de ultimul loc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS