9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAshley Cole a aruncat cu pizza in Ferguson

Ashley Cole a aruncat cu pizza in Ferguson

Atacantul olandez al echipei Manchester United, Ruud Van Nistelrooy, a afirmat ca nu l-a faultat intentionat pe fundasul echipei Arsenal, Ashley Cole, in meciul disputat duminica, scor 2-0, din etapa a 10-a a campionatului Angliei. Internationalul olandez sustine ca singura lui greseala a fost agresivitatea de care a dat dovada in incercarea de a intra in posesia balonului.

„Atit eu, cit si Ashley Cole aveam sanse egale de a intra in posesia balonului si, in situatiile de acest gen, doi jucatori se pot lovi unul de celalalt“, a spus Van Nistelrooy.

Bataie la vestiare

Incercind sa se razbune pentru faptul ca a fost faultat grav de Ruud van Nistelrooy, Ashley Cole a aruncat cu pizza in antrenorul „dracilor rosii“, Alex Ferguson, la finalul partidei de pe „Old Trafford“. Scena in care Ferguson a fost atacat cu mincare i-a uimit pe martorii incidentului din tunelul stadionului „Old Trafford“. „Ashley adora pizza. De obicei o maninca, nu o arunca“, a glumit o persoana care a asistat la incident.

Ashley Cole a luat o felie de pizza din vestiar, in timpul unei altercatii intre coechiperii sai si jucatorii de la Manchester United. Cole a aruncat cu pizza in directia lui Van Nistelrooy insa, in acel moment, Ferguson s-a interpus intre cei doi jucatori. Managerul „dracilor rosii“ a trebuit apoi sa isi schimbe camasa murdara pentru a acorda un interviu. „Jucatorilor de la Arsenal li s-a parut amuzant“, a spus un martor.

La citeva momente dupa ce a fost victima „atacului“ cu mincare, Ferguson a intentionat sa cheme politia, insa chiar atunci a inceput o noua altercatie. Atacantul echipei Arsenal, Thierry Henry, a avut rolul de mediator, iar agentii de paza de pe „Old Trafford“ au intervenit, unul dintre ei alegindu-se cu o taietura pe fata.

Arbitrul a acordat gresit penaltiul

Ruud van Nistelrooy a spus ca ii intelege pe jucatorii de la Arsenal Londra, care considera ca arbitrul Mike Riley nu ar fi trebuit sa acorde penalti echipei Manchester United, dupa un fault asupra lui Wayne Rooney.

„In primul moment, m-am gindit ca a fost penalti si imi dau seama de ce arbitrul l-a acordat, tinind cont de unghiul din care a vazut faza. Dar, ulterior, urmarind la televizor secventele respective, am inceput sa am indoieli“, a mai spus Van Nistelrooy.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS