13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Un patron fara onoare“

„Un patron fara onoare“

Asa cum anuntasera, suporterii au continuat la Bistrita protestul impotriva lui Dinel Staicu, asociindu-l si pe antrenorul Pavel Badea cu patronul Universitatii, sub conducerea caruia a fost jucator, presedinte si antrenor.

25 de fani veniti de la Craiova, carora li s-au adaugat 15 suporteri ai Stiintei din Ardeal, au format galeria la meciul de la Bistrita, scandind impotriva lui Dinel Staicu si afisind mesajul: „Vind echipa decimata de scandaluri, fara onoare si idealuri. Telefon 07xx…Staicu“.

Pe tot parcursul jocului s-au auzit scandarile: „Sa plece Badea si Staicu!“, „Staicu, uita-te cum duci tu Craiova-n B!“, „N-avem echipa, n-avem valoare, cu un patron fara onoare“, „Badea, du-te la tomberoane!“, „Voi nu iubiti echipa asta. Mercenarii, mercenarii!“.

„Nu mai avem motive pentru a veni la stadion cit timp Staicu e patron, asa ca trebuie sa se implice cineva sa salveze aceasta echipa. Inainte, veneam pina la Craiova la fiecare joc, iar acum mi-e rusine sa asist la meciuri si cind joaca in Ardeal“, spunea, necajit, un fan al Universitatii, din Tirgu Mures, prezent la meciul de simbata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS