14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Sint convins ca Mutu o sa-si revina“

„Sint convins ca Mutu o sa-si revina“

Capitanul reprezentativei de fotbal a Romaniei, Cristian Chivu, a spus ca s-a intilnit, in Italia, cu Adrian Mutu, atacantul care a fost depistat pozitiv in urma unui control antidoping. Chivu a opinat ca jucatorul formatiei Chelsea va fi suspendat sase luni si ca va avea puterea sa revina pe terenul de fotbal.

„Ne-am intilnit in Italia si ne vom mai intilni. Sintem buni prieteni si discutam orice. Mutu este tare suparat. L-am incurajat si sint convins ca o sa-si revina. Este un baiat inteligent si stie ca fotbalul este viata lui. Cred ca o sa primeasca suspendarea minima, de sase luni. Eu il astept cu bratele deschise“, a spus Chivu.

Jucatorul echipei AS Roma a adaugat ca presa, in special cea din Anglia, a exagerat in cazul lui Mutu. „Nu mai poti sa iesi din casa si sa mergi la un restaurant, ca sa maninci, pentru ca zeci de ziaristi si fotoreporteri sint calare pe tine. Este greu sa traiesti asa“, a mentionat internationalul roman.

Chivu a spus ca va accepta sa efectueze teste antidoping la nationala tricolora, asa cum a cerut selectionerul Anghel Iordanescu. „Eu ma supun tuturor controalelor pe care vor sa le faca Iordanescu si federatia. Sint curat si nu ma tem de nimic“, a precizat capitanul tricolorilor.

Mourinho a scris despre „cazul Mutu“

Jose Mourinho, tehnicianul echipei Chelsea, a scris in editorialul sau din suplimentul saptaminal al cotidianul Record ca spera ca atacantul Adrian Mutu sa aiba puterea sa isi revina dupa ce a fost depistat pozitiv cu cocaina. De asemenea, antrenorul lusitan a opinat ca Mutu nu a dus o viata sociala compatibila cu cariera sa de fotbalist profesionist.

„Mutu a consumat un drog social, care nu ii imbunatateste performantele pe plan sportiv, acest lucru fiind, cel mai probabil, consecinta vietii sociale pe care a dus-o, incompatibila cu profesia sa. Acest lucru a fost si cel care a facut imposibila afirmarea sa ca jucator al echipei Chelsea“, a scris antrenorul „albastrilor“.

Jose Mourinho, cel care, in sezonul trecut, a cistigat cu FC Porto Liga Campionilor, a adaugat ca din cauza comportamentului atacantului roman a inceput sa banuiasca, inca dinainte ca rezultatul testului antidoping sa fie facut cunoscut, ca Mutu nu avea un comportament corespunzator in viata privata.

„Schimbarile bruste de dispozitie, izolarea sa in cadrul echipei, accidentarile neasteptate, oboseala, lipsa de concentrare, fuga de politie, declaratiile publice neadevarate si lipsite de sens, precum si alte situatii create ne-au facut sa ne punem anumite intrebari“, a notat tehnicianul portughez.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS