22.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu vrea sa slefuiasca „Briliantul“

Lucescu vrea sa slefuiasca „Briliantul“

Tehnicianul formatiei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a dezvaluit ca gruparea patronata de Rinat Ahmetov este interesata de achizitionarea atacantului Adrian Mutu, in ciuda faptului ca jucatorul roman a fost depistat cu cocaina. „Il Luce“ a spus ca, pentru a-l transfera pe „Briliant“, Ahmetov ar putea uzita de prietenia sa cu patronul formatiei Chelsea Londra, Roman Abramovici.

„Era mai bine sa-l luam inainte de scandal. Rinat Ahmetov este prieten cu Abramovici si ar putea incerca sa-l aduca la Sahtior“, a spus Lucescu.

Aducerea lui Mutu la Sahtior Donetk ar putea depinde de sanctiunea pe care Federatia Engleza de Fotbal o va dicta impotriva atacantului roman. Pe de alta parte, presa britanica sustine ca, in ciuda faptului ca Mutu a fost depistat pozitiv, echipele Juventus Torino si Atletico Madrid sint inca interesate de jucatorul roman.

Mutu a inceput programul de reabilitare, consultind un psihiatru al Federatiei Engleze de Fotbal (FA). „Briliantul“, care risca o suspendare de minimum sase luni, spera ca prin aceasta masura sa beneficieze de indulgenta FA, care i-ar putea da o pedeapsa mai mica. Deoarece Mutu participa la un program de reabilitare, Chelsea nu il poate suspenda fara a-l plati, asa cum a facut in cazul portarului Mark Bosnich.

Impresarul Victor Becali a spus ca nu este o rusine ca Mutu sa urmeze un program de reabilitare si sa consulte un psihiatru. „Vom face tot ce este mai bine pentru el. Chiar daca va urma un program de reabilitare, este greu sa scape de suspendare. Programul de reabilitare presupune si o intilnire cu un psihiatru si, daca trebuie sa faca acest lucru, nu este nici o rusine“, a spus Becali.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS