19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi distribuie banii la Pandurii

Sandoi distribuie banii la Pandurii

Vintilescu va fi recompensat cu un telefon mobil cind va inscrie al zecelea gol in acest sezon

Conducerea clubului Pandurii a purtat in aceste zile negocieri cu fotbalistii pentru definitivarea noului Regulament de Ordine Interioara valabil pina la sfirsitul acestui sezon. Pina la aprobarea noului ROI, activitatea s-a desfasurat in baza vechiului regulament. Ultima runda de negocieri s-a purtat dupa antrenamentul de ieri, intre capitanul Sorin Vintilescu si vicepresedintele Viorel Temelescu, partile ajungind foarte repede la un consens. Ca la orice negociere, conducerea clubului a prezentat varianta proprie, dupa care fotbalistii si-au exprimat punctul de vedere.

Un capitol aparte este cel care reglementeaza premierile pentru noul sezon. Odata cu aprobarea ROI, la divizionara B gorjeana nu se mai acorda prime individuale, ci colective, care stimuleaza performanta. Antrenorul Emil Sandoi va avea la dispozitie un fond de premiere distribuit de tehnician in functie de contributia fiecarui jucator la rezultatul final. Pentru un meci pe teren propriu, Sandoi va trebui sa imparta 3.100 de euro in cazul unei victorii, iar in deplasare clubul premiaza victoria cu 5.000 de euro. Un egal in deplasare se plateste cu 1.600 de euro. Comitetul Director isi rezerva dreptul sa mareasca fondul de premiere in functie de anumite meciuri considerate decisive.

De fata cu reprezentantii presei, vicepresedintele Viorel Temelescu a promis ca ii va face cadou un telefon mobil lui Vintilescu cind va marca zece goluri in acest sezon. Pina in prezent, Vintilescu a inscris sapte goluri si ocupa locul doi in clasamentul golgheterilor din seria B2. Atacantul gorjean a motivat ca nu poate sa-i contacteze telefonic pe membrii conducerii clubului deoarece nu poseda telefon mobil, fapt ce l-a determinat pe Temelescu sa-i promita ca ii va face unul cadou.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS