15.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Pe Mutu l-au innebunit gloria si banii“

„Pe Mutu l-au innebunit gloria si banii“

Dupa ce presa britanica a anuntat ca Adrian Mutu a fost depistat pozitiv la un control antidoping, internationalul roman a fost intors pe toate fetele de englezi. „Alarma suna pentru Mutu de peste un an, dar el a refuzat sa o asculte, iar acum se confrunta cu posibilitatea unei suspendari de doi ani care ii va permite sa se afiseze in continuare in compania femeilor frumoase si in cluburi de noapte. Desi a fost considerat, la aducerea sa la Chelsea, ca un jucator cu viziunea jocului si cu simtul golului, Mutu a inscris mai mult in cluburi de noapte decit pe teren“, noteaza Daily Mirror.

Publicatia mentionata prezinta toate problemele avute de Mutu, care au inceput „inainte ca atacantul roman sa puna piciorul pe pamint englezesc“. Daily Mirror a publicat, cu date exacte, perioadele zbuciumate din viata atacantului lui Chelsea, incepind cu acuzele din iulie 2003, pentru ca si-a agresat fosta sotie si continuind cu perioada de seceta pe care a avut-o la gruparea londoneza: 13 partide fara gol. Nu este uitat divortul de Alexandra Dinu, legatura amoroasa cu fosta Miss Israel, Moran Atias, episodul Kitty Cepraga sau scandalul sexual cu Laura Andresan.

„O data cu venirea lui Mourinho la Chelsea, in luna iulie, Mutu promite ca se face baiat cuminte, dar in august 2004 este acuzat ca a incercat sa orchestreze un imprumut al sau la Juventus, in septembrie este implicat intr-o urmarire cu politia prin Bucuresti, pentru ca, in octombrie, Mutu sa pretinda ca se afla «in conflict deschis» cu Mourinho, pentru ca apoi sa plece la Bucuresti, impotriva ordinelor managerului de la Chelsea“, completeaza Daily Mirror.

Publicatia The Sun a subliniat ca, dupa ce a fost amendat de gruparea engleza pentru ca a mers la reprezentativa Romaniei fara acceptul tehnicianului Jose Mourinho, Mutu si-a aruncat tricoul in directia antrenorului si l-a injurat la ultima cearta din vestiar.

Ziarul englez noteaza, intr-un material intitulat „Jurnalul rusinii“, ca parcursul lui Mutu a fost plin de controverse inca de la sosirea la Chelsea, refacind „traseul“ publicat de Daily Mirror si concluzionind ca „pe Mutu l-au innebunit gloria si banii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS