17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRazboi total intre Mutu si Mourinho

Razboi total intre Mutu si Mourinho

Conform presei britanice, managerul echipei Chelsea, portughezul Jose Mourinho, se confrunta cu o revolta a jucatorilor mai putin folositi in acest inceput de sezon. Antrenorul lusitan are probleme cu fotbalistii a caror valoare totala se ridica la 40 de milioane de lire sterline si care nu joaca in prima echipa, acestia fiind Adrian Mutu, Carlo Cudicini, Glen Johnson, Robert Huth si Scott Parker.

„Mai mult ca sigur ca Mutu va pleca dupa ce avut o discutie in contradictoriu cu Mourinho, care a refuzat sa-l introduca in prima echipa. Mutu s-a dus la nationala Romaniei, apoi a revenit si a incercat sa-si ceara scuze, insa a izbucnit o noua cearta, astfel ca atacantul roman a lipsit de la antrenamentul de marti, invocind ca este racit. Acum, impresarul sau sustine ca Mutu este hotarit sa plece de la Chelsea, mai ales ca este dorit de Juventus si de Atletico Madrid“, a scris The Mirror.

Impresarul Victor Becali a spus ca Mutu ar vrea sa plece de la gruparea londoneza. „Probabil ca nu se va putea un transfer imediat, pentru ca Mutu mai are trei ani si jumatate de contract cu Chelsea. Cu Mourinho am discutat saptamina trecuta si era foarte suparat pentru faptul ca Mutu l-a facut mincinos, ceea ce nu este adevarat. Mutu ar vrea sa plece, dar deocamdata nu se poate. Vom vedea in iarna ce se va intimpla“, a spus Becali.

„Vor fi «focuri de artificii»

Adrian Mutu a afirmat ieri ca unul dintre motivele pentru care a intrat in conflict cu portughezul Jose Mourinho este ca are acelasi temperament latin ca antrenorul echipei Chelsea. „Jose si cu mine avem temperament latin. Asta inseamna ca vor fi «focuri de artificii». Amindoi vrem sa avem succes in ceea ce facem“, a spus Mutu. „Briliantul“ a afirmat ca, in cazul in care va fi pus pe lista de transferuri in ianuarie 2005, nu mai poate face nimic pentru a ramine la gruparea de pe „Stamford Bridge“.

Presa britanica de ieri a informat ca un alt jucator, camerunezul Geremi, vrea sa plece de la Chelsea. „Geremi se alatura jucatorilor Adrian Mutu, Scott Parker, Glen Johnson, Robert Huth si Carlo Cudicini, care vor sa plece de la Chelsea nemultumiti de viata de pe «Stamfrod Bridge»“, a scris The Sun.

„Briliantul“ vrea ghetele lui Beckham

Adrian Mutu si-a anuntat intentia de a cumpara ghetele speciale „PredatorPulse“, lansate intr-o editie limitata de compania Adidas pentru jucatorul echipei Real Madrid, David Beckham. Compania Adidas, inspirata din unificarea celor doua numere de pe tricoul lui David, 7 de la echipa nationala si 23 la Real Madrid, a produs 723 de perechi de colectie, in intreaga lume, cu pretul de 723 de dolari. In Romania a fost importata o singura pereche, achizitionata in acest moment de Adrian Mutu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS