21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Daca o tinem tot asa, o sa ne vopsim toti“

„Daca o tinem tot asa, o sa ne vopsim toti“

Chiar daca nu poseda o podoaba capilara de invidiat, fundasul Universitatii, Marius Iordache, a decis sa se vopseasca inaintea partidei de la Brasov, iar de atunci echipa din Banie a inregistrat doua victorii. „Am batut de doua ori de cind m-am vopsit, iar daca o tinem tot asa o sa vorbesc si cu colegii mei sa-mi urmeze exemplul. Probleme ar fi la Mutica si Buhus, ca nu prea mai au ce sa vopseasca“.

Dupa accidentarea lui Njock, Iordache n-ar spune nu in cazul in care ar fi reprofilat de Pavel Badea pe postul atacant. „N-am mai jucat in fata de cind eram la juniori, dar nu cred ca as avea probleme decit la demarcari. Am fost folosit si in centrul defensivei si pe banda stinga, dar nu am pretentii sa am un post stabil. Joc acolo unde vrea antrenorul, dar in poarta as avea probleme, pentru ca nu am cum sa ma bat cu Guso pentru titularizare“, a glumit jucatorul craiovean, bucuros ca a scapat de citeva etape de accidentarile care l-au impiedicat sa evolueze pe intreaga durata a jocurilor.

Iordache considera ca echipa nu trebuie sa joace cu gindul la obiectiv, ci sa se concentreze asupra fiecarui meci in parte: „Nu ne mai gindim la Champions League, ci la urmatorul joc, indiferent ca este cu Armata, Jiul IEELIF sau ce echipe mai sint“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS