22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInfratiti cu ghinionul

Infratiti cu ghinionul

„Pandurii“ a ratat obtinerea celei mai bune performante in Cupa Romaniei, calificarea in optimi, dupa ce a dominat categoric o formatie de rezerve a divizionarei A CFR Cluj. Ce-i drept, nici antrenorul Sandoi nu a parut interesat foarte mult de competitie, incepind jocul cu doar doi dintre titularii obisnuiti. Chiar si in aceste conditii, jucatorii gorjeni au dus jocul bine pina la marginea careului de 16 metri, insa lipsa de luciditate la finalizare, dar si nesansa au naruit sperantele spectatorilor.

Dupa cum a inceput jocul, se punea doar problema scorului, nu si a invingatoarei, clujenii aparindu-se cu tot efectivul in jumatatea proprie. In minutul 2, Lapadat a deschis seria ratarilor sale memorabile, fiind de departe cel mai ghinionist om al meciului. Borostean a redus la tacerea publicul de pe „Municipal“ din sigurul sut al clujenilor pe spatiul portii, profitind de rigiditatea captianului de conjunctura Balaet, inghetat din cauza inactivitatii.

Dupa pauza, Sandoi a fortat cu trei dintre titularii obisnuiti, Bogoi, Vintilescu si Scarlat, dar soarta jocului se scrisese de mult. Ultimul a sutat de doua ori periculos, prima data mingea oprindu-se in bara transversala, iar a doua oara mingea a trecut pe linga vinclul norocosului Jaimez.

„Dupa jocul din teren al ambelor formatii, este o surpriza eliminarea noastra. Am dominat 80 de minute, ne-am creat ocazii de gol. Ca joc sint multumit, dar ma nemultumeste ca nu am inscris. Ca sa ai 25 de ocazii clare de gol si sa nu bagi mingea in poarta, ma face sa imi pun un semn de intrebare“ a sintetizat Sandoi ce s-a intimplat pe teren.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS