22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC National s-a impus la pas

FC National s-a impus la pas

FC Caracal a inceput cu mult curaj confruntarea cu liderul Diviziei A, FC National, dar a incheiat-o in genunchi, „bancarii“ impunindu-se fara probleme. Desi intre cele doua echipe era o reala diferenta de valoare, aceasta nu s-a vazut in prima repriza, cind gazdele s-au aflat la cirma partidei. Oltenii au fost mai prezenti in joc, dar dominarea lor a fost una sterila. Caracalenii au creat pericol doar la lovitura libera executata de Ciobanu, care a lovit transversala, si la centrarea prin fata portii a lui Orac, la care nu a mai ajuns Totoroata, in timp ce bucurestenii au raspuns prin loviturile de cap ale lui Chihaia, ambele fara efect pe tabela de marcaj.

FC National a revenit insa de la cabine decisa sa incheie conturile cit mai repede si, pina la urma, liderul si-a respectat blazonul. Olaroiu a apelat la cel mai bun om al sau, Caramarin, iar lucrurile au intrat in normal. „Bancarii“ au apasat pe acceleratie si au punctat de patru ori pina la final, in vreme ce gazdele nu s-au mai regasit.

Ghindeanu a dat tonul golurilor, lobind mingea peste Bornescu, dupa ce profitase de o greseala in defensiva caracaleana, diferenta fiind majorata de Chihaia si Gigel Coman, intr-un interval de doua minute. Ultima reusita a oaspetilor a fost si cea mai frumoasa a meciului, Ghindeanu inchizind tabela cu un sut in vinclu, din marginea careului.

Echipa din Parcul cu Platani s-a calificat la pas in optimis, dind impresia ca a fortat atit cit a trebuit, in timp ce trupa lui Cristescu, scapata de povara Cupei Romaniei, ramine cu grijile campionatului, acolo unde nu sta deloc pe roze, fiind „lanterna rosie“ din B2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS