28.2 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportGuso va apara cu degetul luxat

Guso va apara cu degetul luxat

Luxatia dobindita la antrenamentul de duminica nu-l va impiedica pe Adnan Guso sa apere poarta Universitatii la meciul din Cupa Romaniei. Chiar daca erau indicate citeva zile de repaos, bosniacul e hotarit sa continue seria jocurilor in poarta Universitatii Craiova, pe care a aparat-o neintrerupt de 55 de ori.

„Resimt dureri la deget, dar vreau sa joc. Nu este prima oara data cind intru accidentat pe teren“, a afirmat portarul Universitatii, care a venit sa raspunda intrebarilor presei in pantaloni scurti si in papuci, chiar daca afara nu erau mai mult de sapte grade.

Asa cum ii sta bine unui capitan de echipa, Adnan Guso s-a pus la punct cu istoria Universitatii Craiova, dar crede ca aceasta trebuie uitata uneori, pentru a nu-si pune amprenta pe prestatia actuala a echipei. „Stiu ca Armatura a invins Universitatea de doua ori, in ’88 si in ’95, dar trebuie sa uitam de istorie uneori. Este, totusi, o echipa de Divizia B si trebuie sa o batem“, a spus Guso. Bosniacul a neglijat faptul ca prima sa aparitie in Cupa Romaniei s-a consumat tot in fata unei formatii din esalonul secund, Jiul Petrosani, si s-a incheiat nefericit, 0-1, in toamna anului trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS