10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„In cel mai bun caz, tricolorii pot obtine un egal“

„In cel mai bun caz, tricolorii pot obtine un egal“

In campania de calificare pentru CE din Franta ’84, jucatorii Stiintei au dus greul, la un moment dat in lotul national fiind selectionati aproape toti fotbalistii echipei „Craiovei Maxima“: Lung, Negrila, Tilihoi, Stefanescu, Ungureanu, Ticleanu, Donose, Beldeanu, Irimescu, Balaci, Crisan, Camataru, Cirtu… Meciul care a reaprins sperantele pentru calificare a fost cel de pe „Rasunda“, unde tricolorii au cistigat in fata gazdelor, Suedia, cu 1-0, prin golul lui Camataru. Eroul de pe „Rasunda“ ne-a vorbit ieri despre intilnirea cu Cehia.

– Riscati un pronostic pentru meciul de simbata, de la Praga?

– In cel mai bun caz, Romania ar putea obtine un rezultat de egalitate. As vrea ca tricolorii sa cistige, dar… Si m-as bucura enorm ca jucatorii care intra simbata pe teren sa ma contrazica si sa invinga Cehia.

– Prevedeti o partida apriga?

– Este un meci oficial din preliminariile CM 2006, adica o intilnire grea pentru ambele formatii, inclusiv pentru cehi. Sa nu uitam ca Cehia este semifinalista la CE din vara acestui an, in timp ce tricolorii, absenti din Portugalia, au inceput aceasta campanie a preliminariilor destul de slab. Nu ma refer la rezultate, deoarece toate cele trei meciuri au fost cistigate, dar evolutiile jucatorilor au fost modeste in fata a trei adversari modesti. Este adevarat, tricolorii joaca sub o presiune anume, adica ei trebuia neaparat sa cistige primele trei partide din actuala campanie. Si simbata vor juca iarasi sub presiune… In nationala actuala a Romaniei sint unii jucatori care la echipele lor de club din strainatate nu joaca… Vor lipsi simbata si citiva titulari, asa ca e greu la Praga.

– Ce ziceti de Universitatea Craiova?

– Nu mai spun nimic. Zic si eu ca altii, adica „nu ma mai pricep la fenomen…“.

– Ce stiti de viitorul finantarii echipei? S-a scris in presa ca ar fi posibila organizarea unui referendum pentru o eventuala implicare financiara din iarna a Consiliului Local Craiova, iar dumneavoastra sinteti acum consilier municipal.

– Eu nu stiu amanunte.

– Ar fi cea mai buna solutie ?

– Da, cred ca, in prezent, asta ar fi cea mai buna solutie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS