24 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUn milion de euro pentru promovare!

Un milion de euro pentru promovare!

Presedintele clubului gorjean pare ca isi cere scuze anticipat pentru ratarea indeplinirii obiectivului

Presedintele „pandurilor“, Marin Condescu, are nevoie de peste un milion de euro, pentru ca echipa sa sa evolueze in prima divizie. „Fara 45 de miliarde de lei in sezonul competitional 2004-2005, nu avem nici o sansa sa promovam“, este declaratia soc a conducatorului gorjenilor, care anuntase ca obiectiv in actualul campionat ocuparea primului loc in seria B2.

Avind in vedere ca bugetul avansat de catre cei doi sponsori, USMO si SNLO, pentru acest sezon este de 15 miliarde de lei, declaratia lui Condescu poate fi o scuza in cazul ratarii promovarii, sau poate este oficializarea lipsei de interes a conducerii pentru indeplinirea obiectivului.

Proiectul de buget alcatuit de Condescu impreuna cu Comitetul Director este unul considerabil si pentru majoritatea echipelor din primul esalon, insa pentru Pandurii nu este indestulator. „Trebuie sa tinem cont de faptul ca in fiecare luna echipa trebuie sa cistige patru meciuri, ceea ce duce la o cheltuiala suplimentara pe linga salariile si contractele pe care le-am negociat. Trebuie sa avem platite la zi atit obligatiile fata de jucatori, cit si cele fata de bugetul de stat“, a precizat Condescu.

Cert este ca, in prezent, echipa Pandurii are la dispozitie doar o treime din banii prezavuti in proiectul de buget, care ar putea fi completat prin donatiile de la primarie sau consiliul judetean, oricum nesemnificative in comparatie cu necesarul anuntat. Speranta ar veni de la sponsorii care ar trebui sa doneze aproape 25 de miliarde pentru visul gorjenilor de a evolua pe prima scena a fotbalului romanesc.

Doua lucruri se desprind din cele spuse de Condescu: ori conducerea nu a negociat corespunzator cu jucatorii contractele de joc in limita banilor disponibili, ori nu i-a interesat nici un moment promovarea, ci doar o lovitura de imagine generata de anuntarea acestui obiectiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS