14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportZenga: „E cel mai frumos lucru care mi se putea intimpla“

Zenga: „E cel mai frumos lucru care mi se putea intimpla“

Steaua este singura echipa din Romania care-si continua traseul in cupele europene, calificindu-se in grupele Cupei UEFA, dupa ce a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), meciul cu formatia TSKA Sofia, contind pentru mansa secunda a turului intii al competitiei. In tur, Steaua a cistigat cu scorul de 2-1.

Walter Zenga, antrenorul Stelei, a afirmat ca aceasta calificare reprezinta cel mai frumos lucru care i se putea intimpla. „Am inceput foarte bine, asa cum mi-am dorit, am dat repede gol si am facut un meci frumos. Daca vom avea aceeasi mentalitate ca pina acum, vom putea ajunge departe. Aceasta calificare se datoreaza tuturor oamenilor din club. Sint fericit, dar sper ca data viitoare sa fie cel mai fericit moment din cariera mea de antrenor. Nu uitati ca am ajuns aici fara Mirel Radoi, iar asta inseamna ca lotul este foarte valoros. Nu ma intereseaza cu cine vom cadea in grupa. Vom fi cinci echipe si totul devine foarte frumos. Ogararu a jucat foarte bine, la fel ca si Dumitru. Toti merita felicitari, de la Hamutovski la Ciocoiu“, a spus fostul portar al lui Internazionale Milano.

Munteanu: „Sintem nasii bulgarilor“

Antrenorul secund si jucatorul echipei Steaua, Dorinel Munteanu, a precizat ca la scorul de 2-2 a fost sigur de mentinerea rezultatului. „Bulgarii formeaza o echipa buna, dar am fost stapini pe noi. Putem spune ca sintem nasii bulgarilor. La penalti am avut putine emotii. Am trait o bucurie imensa, insa mai avem mult pina sa aratam ca o echipa europeana de top“, a precizat Munteanu.

Adrian Neaga, capitanul Stelei, a afirmat ca nu i-a fost teama de o revenire a gazdelor. „Nu mi-a fost teama pentru ca aveam un avantaj de un gol dupa meciul de la Bucuresti. De mult timp fotbalul romanesc nu a mai obtinut o asemenea performanta in cupele europene. A fost mai greu meciul de acasa decit acesta. Meritam aceasta calificare. Vrem sa trecem si de grupe, pentru ca s-a creat o echipa care poate ajunge departe. Ne-am relaxat putin la 2-0, insa nici un moment nu s-a pus problema ratarii calificarii“, a mentionat Neaga.

Ferario Spasov, antrenorul lui TSKA Sofia, a felicitat Steaua pentru calificare si a declarat despre partida de joi: „A fost un meci reusit. Ambele echipe au jucat pe cartea atacului. Am avut doua momente in care puteam intoarce soarta jocului, insa nu

le-am fructificat“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS