25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea intilneste Petrolul, la Ploiesti

Universitatea intilneste Petrolul, la Ploiesti

Pentru etapa a cincea a diviziei secunde de handbal masculin, Universitatea Petrolul Craiova se va deplasa la Ploiesti, pentru a intilni pe Petrolul Teleajen. Pina acum, elevii lui Sebastian Dobeanu au o singura victorie, obtinuta in prima etapa, 35-30, in fata „veteranilor“ de la HC Muntenia, aceste rezultate compromitind obiectivul propus la startul sezonului: promovarea. De la inceputul campionatului, echipa a acuzat lipsa de omogenitate si de experienta, doar citiva jucatori dovedind ca merita sa spere la revenirea in Liga Nationala.

In ultimul meci, oltenii au pierdut acasa cu Stiinta Bacau, 27-30, dupa un joc in care au comis numeroase greseli atit in faza de atac, cit si in cea de aparare.

Adversarul de astazi al Universitatii a pierdut etapa trecuta la Focsani, 30-34 cu HC din localitate, si se afla pe locul noua in clasament, cu doua puncte, la fel ca si craiovenii, care ocupa insa pozitia a 11-a, din 13 echipe, cu un golaveraj mai slab. Ploiestenii au insa o victorie obtinuta prin neprezentarea adversarului, asa ca, daca vor prinde o zi buna, oltenii pot obtine un rezultat bun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS