18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIn sfirsit, victorie?

In sfirsit, victorie?

In trei deplasari din acest campionat, echipa Pandurii nu a reusit decit doua puncte si a pierdut la limita, 0-1, la Mioveni, din cauza unicului gol primit pina in prezent. Analizind linia de clasament, rezulta ca atacul gorjenilor este marea problema, apararea fiind punctul forte al echipei lui Sandoi. Revenirea lui Nica se lasa in continuare asteptata, dar Scarlat, inlocuitorul acestuia, este apt de joc, in ciuda cartonasului rosu primit in runda precedenta. La fel ca si Stefan, Scarlat si-a ispasit singura etapa de suspendare dictata de FRF in meciul de marti, din Cupa Romaniei.

Antrenorul Emil Sandoi nu are probleme de lot, singurii absenti fiind mai vechii accidentati Nica si Lacoviste. Derbiul cu Petrolul Ploiesti a aratat o formatie gorjeana in crestere de forma, gata sa lupte pina la sacrificiu pentru victorie. In schimb, Inter Pitesti vine dupa o infringere pe teren propriu si este in criza de puncte, judecind dupa locul ocupat in clasament, penultimul.

Jocul de la Pitesti este o buna oportunitate pentru fotbalistii lui Sandoi de a se mentine in plasa liderului, mai ales ca, dupa acest meci, gorjenii vor evolua de doua ori consecutiv pe teren propriu. Trei puncte cu International sint la fel de importante ca victoria in fata Petrolului, din etapa precedenta. „Pandurii“ au ocazia sa revina, cu sanse reale, in lupta pentru promovare, cu conditia sa bifeze, in sfirsit, prima victorie in deplasare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS