12.6 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Iesim din tunel?

Clasamentul ne trezeste la realitate, una de neaceptat pentru Universitatea: o singura victorie in opt meciuri! Toate framintarile si nebuniile de pe Unirii 86 au dus la o asemenea situatie critica, oltenii aflindu-se intr-un fel de blocaj, probabil mai mult psihic. Miine, la Brasov, Stiinta intilneste o echipa si mai amarita in privinta punctelor (doar patru, in timp ce noi ne „laudam“ cu sapte), cu acelasi pasiv la „adevar“ (-5).

Va fi, probabil, un meci cu scintei, o lupta pentru adjudecarea celor trei puncte, ambii antrenori noi – Gabi Stan si Pavel Badea – avind nevoie de rezultate. Gazdele revin acasa dupa o infringere in „Stefan cel Mare“, la capatul unei partide ciudate: prima repriza au dominat-o, au inscris un gol, dar, la reluare, au slabit inexplicabil ritmul. Si asa, in fata unui FC Brasov cuminte, Dinamo s-a impus fara probleme, 3-1.

Pentru meciul de miine, de pe stadionul „Tineretului“, care acum poarta numele unui fost „stegar“ brasovean originar din Craiova, Silviu Ploesteanu, antrenorul Gabi Stan nu se confrunta cu mari probleme, doar mai vechii accidentati, Sandor si Isaila, fiind incerti. Oficialii gazdelor au fost destul de rezervati in privinta declaratiilor despre partida de duminica.

Dupa ce directorul general executiv Romeo Pascu ne-a refuzat categoric, trimitindu-ne la… plimbare, patronul Ioan Neculaie a catadixit sa spuna totusi citeva cuvinte: „ A, nu fac eu declaratii despre meci. Vedem, vedem… Sintem acum prea in urma ca sa ne facem socoteli prea multe. Sper ca echipa mea sa faca un joc bun. Asta vrea fiecare, nu? Asa isi propune si Craiova…“

In privinta oltenilor, n-ar fi de consemnat lucruri de ultima ora. Echipa continua sa se afle in „silenzio stampa“, o decizie care – cel putin asa ni s-a spus – a fost luata de jucatori. Din cite afirma ieri un oficial de pe Unirii 86, n-ar fi exclus ca, dupa meciul cu FC Brasov, jucatorii „sa se intoarca“, adica sa dialogheze cu presa. Altfel, dupa toate probabilitatile, antrenorul Badea va schimba sistemul de joc, revenindu-se la 3-5-2, in functie insa de jucatorii pe care ii are la dispozitie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS