25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Groparii“ au lichidat „ciinii“

„Groparii“ au lichidat „ciinii“

Dinamo Bucuresti a terminat la egalitate, 0-0, joi seara, pe stadionul „National“ din Capitala, in mansa a doua a turului I din Cupa UEFA, bucurestenii ratind calificarea in grupele competitiei, dupa ce in primul joc cedasera cu 1-3.

In prima repriza, Dinamo nu a reusit sa desfaca „lacatul“ apararii belgradene, chiar daca a avut citeva situatii de gol, prin Claudiu Niculescu. Cea mai clara s-a consumat in minutul 39, cind atacantul dinamovist a reluat cu capul mingea care se indrepta spre poarta, dar Cirkovic a respins.

In rest, apararea oaspete a fost prea solida, iar jocul lui Partizan consistent, Dinamo nereusind sa pericliteze buturile lui Kralj.

La reluare, prima sansa de gol a apartinut tot „ciinilor“, dar sutul lui Danciulescu, in cros, a trecut pe linga poarta. Ilic a fost si el aproape de deschiderea scorului, sutul sau, din lovitura libera de la 28 metri, intilnind bara din dreapta a portii lui Gaev, iar apoi Badea l-a blocat pe camerunezul Boya. Jocul campioanei en-titre a Romaniei nu ne-a facut cinste, jucatorii lui Andone abordind un stil haotic de atac, mai periculosi dovedindu-se pe final „groparii“ lui Vermezovici, prin Boya si Vukcevici. Daca in tur au cistigat cu 1-0 prima repriza, „ciinii“ n-au mai reusit sa perforeze poarta fostului goal-keeper de la FC Porto, Ivica Kralj, belgradenii obtinind o calificare mai facila decit cea in dauna Otelului, in turul preliminar.

Dupa ce au reusit eventul in campionatul precedent, dinamovistii s-au facut de ris inca o data, fiind stopati pe rind de Manchester si Partizan in incercarea de a accede in grupele Ligii Campionilor si apoi in cele ale Cupei UEFA. Romania va avea o reprezentanta in primul sezon in care C2 propune un sistem cu grupe, dar aceasta nu va fi detinatoarea titlului, ci vicecampioana. Oricum, dupa acest traseu in actuala editie a cupelor europene, Margaritescu, Naidin si compania vor ramine cu satisfactia de a fi calcat iarba de pe „Old Trafford“ si de a fi fost driblati de Cristiano Ronaldo sau Giggs. Halal satisfactie!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS