23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Este vina mea ca s-au imbatat Semeghin si Iordache“

„Este vina mea ca s-au imbatat Semeghin si Iordache“

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, s-a declarat dezamagit pentru ca jucatorii sai nu au reusit macar o victorie de palmares pe teren propriu. „Este trist pentru noi ca, dupa o munca de un an, nu am reusit ce ne-am propus. Partizan a jucat mult mai bine decit la Belgrad, au fost mai buni ca noi si trebuie sa-i felicitam. Jucatorii si-au dorit foarte mult calificarea, insa acum ne-a ramas campionatul. Neaparat trebuie sa ne revenim. Avem foarte multi suporteri si trebuie sa-i multumim si sa-i aducem la stadion. Daca marcam in prima repriza, poate acum era bine si beam sampanie“, a spus Andone.

Intrebat daca intentioneaza sa demisioneze din functia de antrenor al echipei Dinamo, Andone a raspuns: „Daca vreau sa demisionez, normal este sa-i anunt intii pe cei care m-au angajat, nu presa. Eu sint singurul vinovat pentru ca nu am reusit sa gestionez bine situatia. Daca s-a imbatat Semeghin sau Iordache este vina mea, pentru ca trebuia sa-i fac sa inteleaga ca nu e bine ce fac, sau trebuia sa-i dau afara“. De altfel, un grup de suporteri dinamovisti a afisat mesajul: „Cluburi, alcool, femei si viata de noapte, asta inseamna ciine pina la moarte?“ si au scandat „Borcea, lasa-ne“, „Mai bine plecati cu totii“, „La bautura, cu totii la bautura“, „Rusine, rusine sa va fie“, „Sinteti penibili“. „Voi nu insemnati nimic“.

Tehnicianul oaspetilor, Vladimir Vermezovici, a spus ca ii pare rau ca o echipa ca Dinamo a iesit din competitie. „In aceste doua meciuri am avut si foarte mult noroc, dar doar cei mai curajosi merg mai departe. Daca la Belgrad ar fi fost un meci egal, ne-ar fi fost mult mai greu. Multumesc echipei mele si cred ca am meritat sa ne calificam“, a afirmat Vermezovici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS