20.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTemelescu da lectii ziaristilor

Temelescu da lectii ziaristilor

Conducerea clubului Pandurii, prin vocea vicepresedintelui Viorel Temelescu, a comunicat reprezentantilor presei ca sint nemultumiti de colaborarea cu acestia. Nemultumirea conducatorilor „pandurilor“ este legata de modul in care a fost reflectat in presa derbiul cu Petrolul Ploiesti, in urma caruia mai multi reprezentanti ai clubului din Tirgu Jiu au fost chemati la Comisia de Disciplina din cauza declaratiilor facute cu prilejul acestui joc.

Temelescu a incercat sa dea lectii jurnalistilor, care trebuie sa verifice din doua surse orice informatie, chiar daca ea provine de la directorul de imagine al clubului si este rostita in cadrul conferintei de presa. Ziaristii sint „vinovati“ ca atacantul Buca a fost chemat la Bucuresti pentru a da explicatii cu privire la declaratiile sale si a fost sanctionat cu avertisment pentru ca nu s-au autocenzurat pentru a proteja interesele clublui. In baza transparentei promise de conducerea suparata a gorjenilor, Temelescu a refuzat sa raspunda cu ce suma a fost amendat de catre FRF dupa declaratiile referitoare la „jigodiile ordinare de la Minerul Motru“. „Nu este problema ziaristilor“, a venit promt raspunsul plin de transparenta al lui Temelescu. Se pare ca suma este de 60 milioane de lei si a fost platita de catre clubul Pandurii si nu de persoana responsabila.

„Tu, ca ziarist din Tirgu Jiu, poti sa auzi anumite lucruri, dar sa nu le scrii“, este pretentia lui Temelescu fata de reprezentantii presei. Concluzia ii apartine tot vicepresedintelui Viorel Temelescu: „De fapt, nu sinteti voi vinovati, ci noi sintem vinovati, fiindca trebuie sa avem o tinuta corecta si sa nu mai dam nastere la asemenea discutii.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS