10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportA cazut transferul lui Frunza

A cazut transferul lui Frunza

Negocierile pentru transferul lui Sorin Frunza la Universitatea Craiova au intrat in impas. Adrian Porumboiu, presedintele clubului FC Vaslui, a solicitat 100.000 de dolari pentru a ceda drepturile asupra jucatorului, desi acesta este detinut in coproprietate cu Alin Simota, patronul Jiului Petrosani, suma fiind considerata exagerata de conducatorii Universitatii.

„Nu putem plati aceasta suma pentru un jucator de Divizia B. Daca nu isi reduc pretentiile, Frunza nu va juca la Craiova in sezonul viitor“, a afirmat Pavel Badea.

Mijlocasul de 26 de ani semnase un acord pe trei sezoane cu Universitatea, fiind folosit de Mircea Rednic in toate partidele amicale din Austria.

Universitatea si FC Vaslui s-au inteles in privinta lui Milan Jovanovic, clubul oltean virind 50.000 de dolari in contul moldovenilor. Stoperul dorit cu insistenta de Mircea Rednic va semna un contract pe trei ani cu Universitatea, urmind sa cistige 20.000 de dolari pe sezon.

Jovanovic a fost plecat in Serbia pentru a-si rezolva problemele legate de viza, care l-au impiedicat sa se alature lotului oltean in turneul din Austria, iar astazi va putea fi vazut in meciul impotriva Stelei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS