10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea II se reuneste astazi

Universitatea II se reuneste astazi

Echipa „satelit“ a Universitatii, rezultata din fuziunea cu CSM Resita, va incepe de astazi pregatirile pentru noul sezon de Divizia C, care va debuta pe 3 septembrie. Sub comanda tandemului Eugen Neagoe (principal) – George Bita (secund), componentii Universitatii II se vor reuni astazi, la ora 10.00, la stadionul din Valea Rosie, unde, inainte de primul antrenament, dupa toate probabilitatile, vor avea o intilnire si cu patronul Dinel Staicu. Lotul va fi compus, in mare masura, din fotbalisti care au evoluat campionatul trecut la Electro si CSM Resita si care au contract cu gruparea alb-albastra.

„Pe lista noastra sint foarte multi jucatori, dar noi o sa oprim un lot de 20. Nu avem nevoie de mai multi, pentru ca la fiecare meci vor mai veni citiva de la echipa mare care vor ramine in afara lotului de 18 oprit de Rednic. Cum nu putem sa ne incarcam cu mai multi jucatori, vor ramine doar cei care au valoare si care ar putea ajunge sa joace la Universitatea. Cine nu este serios se autoexclude!“, a mentionat Eugen Neagoe, care a mai spus ca lotul va fi alcatuit din fotbalisti nascuti in ’83-’84.

„Vom fi o echipa tinara care vom avea ca obiectiv sa evoluam cit mai bine, iar daca cinci-sase jucatori vor ajunge la echipa mare pentru noi va fi o mindrie“, a mai spus Neagoe, care a tinut sa precizeze ca stilul de joc al „satelitului“ va fi adaptat in functie de cel al Universitatii. „Nu mi-a impus nimeni acest lucru, dar mi se pare corect ca jucatorii, atunci cind vor fi solicitati la prima echipa, sa stie ce au de facut“, a incheiat Neagoe.

Referitor la faptul ca unii dintre tinerii fotbalisti ar putea sa-l „fenteze“ cu pregatirea, „Geana“ a tinut sa precizeze, mai in gluma, mai in serios, ca ii este greu sa creada ca acest lucru s-ar putea intimpla: „Nici eu nu am jucat tenis…“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS