12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii sint feriti de canicula

Oltenii sint feriti de canicula

Incepind de miercuri dupa- amiaza, divizionara B FC Craiova se afla la Caracal, unde se pregateste pentru noul sezon de campionat. Oltenii se afla intr-un minicantonament pina miine, ei urmind sa-si reia apoi antrenamentele de luni. Deocamdata, principala problema cu care se confrunta jucatorii este caldura, tehnicienii fiind nevoiti sa programeze cele doua sedinte zilnice de pregatire cit mai devreme dimineata (ora 9.00) si cit mai tirziu seara (dupa ora 19.00), pentru a-i feri de canicula.

In probe au venit doar citiva jucatori de la Juventus Pitesti, echipa care a retrogradat din Divizia C, dar principalul Nae Ungureanu nu s-a declarat prea multumit de ceea ce au aratat. „Aveam referinte bune despre ei, erau jucatori pe posturile pe care noi sintem deficitari, dar, deocamdata, nu m-au incintat. Ii mai tin pina simbata, sa vedem ce pot, dupa care dau verdictul“, a spus Ungureanu, care a precizat ca de luni la echipa este asteptata „artileria grea“, adica jucatorii cu nume despre care conducatorii afirmau ca sint in tratative avansate.

Nae Ungureanu nu a cooptat inca in lot si jucatori de la divizionara C locala, Progresul, echipa care si-a inceput si ea pregatirile pentru viitorul campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS