5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportScolari va antrena Portugalia pina in 2006

Scolari va antrena Portugalia pina in 2006

Tehnicianul brazilian Luis Felipe Scolari va ramine la conducerea tehnica a nationalei Portugaliei pina la Cupa Mondiala din 2006, care se va desfasura in Germania, a anuntat simbata presedintele Federatiei Portugheze de Fotbal, Gilberto Madail, citat de presa lusitana. Potrivit cotidianul A Bola, presedintele federatiei a precizat ca au mai ramas citeva detalii de stabilit in ceea ce priveste acordul cu Scolari, care ar putea fi clarificate chiar inainte de sfirsitul acestei editii a Campionatului European.

Scolari, al carui contract cu federatia portugheza expira la sfirsitul Euro 2004, competitie gazduita chiar de Portugalia, a preluat conducerea tehnica a nationalei lusitane in luna ianuarie a anului 2003, la sase luni dupa ce a cistigat titlul mondial cu Brazilia. Portugalia este calificata in semifinalele Euro 2004, faza in cadrul careia va intilni miercuri nationala Olandei. Scolari a recunoscut ca doreste sa ramina in Portugalia, si de dragul familiei. „Imi place Portugalia, fiilor mei le place aceasta tara. Cel mai mic nu vrea sa mai plece“, a spus Scolari.

Secretul reusitei lui Scolari este supa de pui

Brazilianul Luis Felipe Scolari le-a cerut jucatorilor sai sa nu se lase dus de val si sa ramina cu picioarele pe pamint, dupa victoria dramatica inregistrata in meciul cu Anglia, in urma caruia s-au calificat in semifinale.

„Nu trebuie sa credem ca sintem cei mai buni. Sintem printre cele mai bune patru echipe. Acum reteta este sa raminem cu picioarele pe pamint si putina supa de pui“, si-a dezvaluit secretul reusitei Scolari, antrenor cu care nationala Braziliei a cistigat editia din 2002 a Cupei Mondiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS