10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu vreau ca eu sa fiu cu munca, iar altii sa ia banii“

„Nu vreau ca eu sa fiu cu munca, iar altii sa ia banii“

Zeno Bundea are 27 de ani si a venit la Universitatea in urma cu un an si jumatate, de la Zenit Sankt Petersburg, la dorinta lui Sorin Cirtu. A marcat in acest campionat cinci goluri, toate in tur. Are o clauza de 120.000 de dolari prin care poate parasi in orice moment clubul din Banie, desi mai are un an de contract, pentru care primeste 30.000 de dolari.

– Zeno, se aude ca pleci de la Craiova. Cit adevar este in aceste zvonuri?

– Intr-adevar, chiar acum plec spre Italia, dar numai in vacanta, impreuna cu sotia. Ajungem in curind intr-o statiune frumoasa, la 30 de kilometri de Venetia. Serios, nu ma gindesc sa parasesc Universitatea tocmai acum, cind ne pregatim sa atacam titlul. Pe 24 iunie voi fi acasa si cind spun acasa ma gindesc la Craiova, unde m-am simtit cel mai bine.

– Ce se intimpla atunci cu ofertele de la Rapid, Otelul sau din Israel ?

– Impresarul meu, Ionel Codoban, a fost contactat de aceste echipe si va da un raspuns in functie de noile negocieri cu Dinel Staicu. Nu ma tenteaza nici una dintre aceste echipe daca oficialii craioveni vor accepta sa-mi mareasca si mie salariul. Cei din Israel au pregatit contractul de citeva luni si ma asteapta doar sa semnez. La Otelul nu ma duc nici daca-mi dau dublu fata de cit cistig la Universitatea, iar cu Rapidul o sa mai vedem, daca vor face o oferta concreta.

– Te tenteaza sa calci pe urmele lui Mircea Rednic si sa revii a treia oara in Giulesti?

– Ma tenteaza doar in cazul in care nu ma voi intelege cu Universitatea. Am o clauza de reziliere, dar ea poate functiona doar cu acceptul meu. Mai am un an de contract cu clubul craiovean, dar vreau sa fiu si eu platit ca un jucator de baza, asa cum am fost in sezonul trecut. Nu vreau ca eu sa fiu cu munca, iar altii sa ia banii. Fac 27 de ani si trebuie sa ma gindesc la viitorul meu si al familiei. Nu cer marea cu sarea, doar sa fiu platit la nivelul jucatorilor importanti ai echipei.

– Esti multumit de evolutia ta de anul trecut?

– Eu apreciez ca am avut un tur de campionat foarte bun, probabil am jucat cel mai bun fotbal din viata mea, dar in retur am avut evolutii mai modeste din cauza pregatirii de iarna necorespunzatoare.

– Mircea Rednic spunea ca tu si Plesan sinteti mijlocasii pe care se bazeaza in sezonul viitor. V-ar putea pierde pe amindoi?

– Eu cred ca pina la urma vom ramine la Craiova si eu, si Plesan, vom lua titlul si vom pleca amindoi, pe bani multi, in strainatate. Am spus-o: nu vreau sa plec de la Universitatea pina nu voi cistiga un trofeu. Suporterii minunati pe care-i are aceasta echipa merita acest lucru dupa ce au asteptat atitia ani o performanta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS