15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovencele au invins liderul

Craiovencele au invins liderul

In etapa a patra a returului Diviziei A de handbal feminin, DWAR Craiova s-a deplasat la Timisoara pentru a intilni liderul seriei Vest, Universitatea. Elevele lui George Burcea au avut o evolutie foarte buna, care le-a surprins pe gazde, oltencele reusind sa se impuna la un gol diferenta, 26-25 (13-12).

Avind ca punct forte apararea, dar si dornice de a obtine un rezultat bun, handbalistele din Banie au fost la cirma jocului, conducind aproape de fiecare data. In minutul 40, craiovencele aveau patru goluri avans, 19-15, insa, cu doua minute inainte de sfirsitul meciului, banatencele au preluat conducerea, 25-24. A urmat un final de infarct, DWAR ratind o lovitura de la 7 m, si raminind cu un om in minus dupa eliminarea lui Tanase.

Cu toate acestea, Sanda a egalat, iar cu 25 de secunde inainte de final, Sirbu a inscris din 7 metri. Gazdele au avut timp sa ajunga la poarta oltencelor, dar portarita Bobolocu, care a parat in timpul jocului trei lovituri de la 7 m, a respins aruncarea timisorencelor, si mingea a intrat in posesia oaspetelor, care au plimbat-o pina la fluierul final.

Victoria obtinuta la Timisoara a facut ca DWAR Craiova sa se mentina pe locul trei in clasament, in spatele Sibiului, formatie care a cistigat in Banie, in etapa a doua.

In partida din Banat, tehnicianul oltencelor, George Burcea, a folosit urmatoarea formula de echipa: Bobolocu – Ionel (2), Tanase (6), Sanda (2), Rusan (4), Stoicea (6), Sirbu (5). Au mai jucat: E. Ecaterinescu (1) si Stinga.

Etapa viitoare se va disputa joi, 8 aprilie, craiovencele urmind sa intilneasca acasa, de la ora 16.00, pe Unirea Sinnicolaul Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS