10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraioveanu si Mitu au marcat

Craioveanu si Mitu au marcat

Fotbalistii romani care activeaza in campionatele din Europa s-au remarcat in partidele pe care formatiile lor de club le-au disputat in week-end. Fostul capitan al Universitatii, Gheorghe Craioveanu, pare decis sa demonstreze ca Getafe este o echipa care merita sa joace in Primera Division. Gica si-a trecut numele pe lista marcatorilor in victoria pe care echipa sa a obtinut-o pe teren propriu, 3-0, cu Las Palmas, in cadrul etapei a 31-a din liga a doua spaniola. Craioveanu, care a fost titular, fiind inlocuit in minutul 86, cu Pachon, a punctat in minutul 61.

Tot in Secunda Division, Catalin Munteanu a evoluat tot meciul dintre formatia sa, Albacete, si echipa a doua a lui Real Madrid, joc cistigat de madrileni cu 2-1.

In Belgia, un alt fost component al Universitatii Craiova, Marius Mitu, a marcat un gol in meciul pe care formatia sa, Lierse, l-a terminat la egalitate, scor 1-1, in compania echipei La Gantoise, in etapa a 28-a a campionatului. Mitu, care a marcat din penalti, in minutul 74, a evoluat pe toata durata partidei. Si Liviu Ciobotariu s-a aflat pe teren 90 de minute, in partida dintre echipa sa, Anvers, si Racing Genk, terminata cu victoria formatiei ex-dinamovistului, scor 3-1.

In fine, in Italia, Bogdan Patrascu a evoluat titular in partida Piacenza – Albinoleffe, scor 0-0, in etapa a 36-a din Serie B.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS